Vă întreb atât în calitate voastră de marketeri cât și de cumpărători. Nu am promovat nimic de Black Friday din simplul motiv care corespunde zicalei: ce ție nu-ți place, altuia nu-i face. E atât de simplu.

Așa că dacă am văzut că prețurile se umflă cu vreo o săptămână înainte de ziua H, am considerat că de această așa-zisă sărbătoare a cumpărăturilor ele vor fi la prețul normal sau ceva mai mari așa cum le stă bine vânzătorilor. Că deh, acum e rostul de făcut un ban.

Am văzut că unii bloggeri bat în direcția aceasta și anume să promoveze intens de Black Friday. Nu o ard în bășini și chiar și mie mi-ar plăcea să promovez, dacă aș crede că merită vreun produs.

Nu am văzut însă unul să merite mai mult decât ca în oricare altă perioadă. Targetul meu nu e cel care cumpără ieftin ci e cel care vrea calitate. Or dacă văd un produs, fie ele cât de ieftin, sau cât de scump, nu contează, dacă eu consider că merită, îl aduc în fața cititorilor.

Și cred că acest produs își merită banii pentru că și eu îl folosesc. E un laptop HP 250 cu procesor Intel Celeron N4020, pe care îl folosesc și eu și pe care îl poți comanda AICI. Un laptop trebuie la casa omului iar cel despre care v-am scris mai sus l-am cumpărat și eu, de pe eMAG.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL