Prezic faptul că vom avea bani mulți, apartamente mari, parchetate, utilate, termopane, mașini de lux, însă o parte din noi, din diferite pături sociale, fără excepție, vor avea de suferit sau chiar vor muri din cauza secetei şi foametei.

Ceea ce putem face este să începem să acumulăm alimente la congelator. Ceea ce mai putem face este să intrăm pe sub pielea celor care mai cunosc persoane pe la stâni, care cresc vite, sau a celora care cunosc pe unde cresc ciuperci comestibile.

Când spun criză mă refer la foamete. Nu spun că nu vor exista bani sau valori, spun doar că hrana va fi din ce în ce mai puțin accesibilă și chiar inexistentă în multe părți sau extrem de scumpă. Lucru care deja este vizibil după cum au evoluat prețurile prin marketuri și restaurante. Acest lucru se face din ce în ce mai vizibil.

Vă recomand să vă faceți și un stoc de conserve de carne presată de comandând  AICI de pe eMAG. Le puteți pune într-un loc răcoros, într-un frigider sau pivniță.

Măcar pe o lună de zile tot vă puteți face provizii. Se consideră în acest caz că o conservă ajunge unei persoane pe o zi, în medie. Câte o conservă de persoană pentru 30 de zile ar însemna 30 de conserve. Ținute undeva la rece, rezistă, și nu se alterează. Important este că le puteți consuma pe rând.

Criza nu va fi din cauza războiului ci din cauza utilității lui în punerea în mişcare a economiei mondiale. Cum vine asta? Ei bine nu putem nici cu război, deoarece mor oameni și se produc distrugeri, și nu putem și nici fără, deoarece apar blocaje economice, din care ar rezulta haos care poate fi mai rău ca războiul. Un economist bun v-ar putea explica mai bine cum stă treaba aceasta.

La un momentdat războiul se va termina, și economia va începe să nu mai duduie, alimentele se vor scumpi extrem de mult. Varianta doi ar putea fi un război civil mondial generalizat, o bătaie din aia din care nu se știe care pe care și cum, doar pentru hrană și apă, în care vom avea bani dar nu ce cumpăra cu ei, ceva de genul foametei din ’47 când cu un sac de bani cumpărai 2 Kg de făină.

De nu ar fi în continuare războiul care a apărut exact la timp, acest „motor” economic, nu ar mai exista ceea ce numim astăzi hipermarket-uri şi linii de producție de diferite tipuri, sau chiar consum. Ferice de cel care va avea o bucată de pământ în jurul casei pe care să planteze ceapă, morcovi și alte legume, și va avea ce să recolteze și să mănânce.

Toate drumurile duc spre același lucru: criză alimentară. Este ca un fel de decompensare a economiei alimentare, dacă ar fi să numesc asta în termeni medicali. Previziunea mea este că urmează o foamete. Așa că e bine să ne pregătim! Comandă AICI pe eMAG măcar 10 conserve de carne presată, să le ai acolo în pivniță!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank