Adevărul este că nu există o rețetă. Unii pur și simplu moștenesc o avere pentru care alții ar trebui să muncească două vieți la un job normal.

Cei mai mulți bani se fac în transporturi, comerț și…trafic de droguri, dar cum ultima nu e etică punând în pericol viața și sănătatea multor persoane, rămân primele două.

Ar mai fi și IT, dar pentru asta trebuie să ai cunoștințe solide și să fi tare de cap. La nivele de educație mai joase rămân transportul și comerțul, în ultimul activez eu, știu de când dar nu știu până când, pentru că în viață se poate întâmpla orice. Din 2007 mai serios am început să vând primele produse. Afacerea e una de familie.

Cum te realizezi? Unii spun că munca asiduă. Dar nu sunt clari. Ce să muncești  mai exact? Dacă ești muncitor în construcții și ești plătit cu ziua sau ai salariu, faptul că muncești mai mult decât media, sau mult mai mult, nu prea contează la salariu, același salariu primești ca unul care trage chiulul și nu e văzut de șef.

Unii spun că eficientizarea bugetului, să reduci cheltuielile care nu merită. Însă în cazul în care câștigi un salariu mediu reușești să-ți cumperi un apartament într-o viață de muncă în timp ce unii care învârt altceva își iau vile luxoase la munte sau mare în doar câteva luni.

Aș spune mai degrabă să te iei după instinctele tale. Poți strânge sume mari de bani pe care mai apoi printr-un impuls prostesc să le cheltui sau să le pierzi în afaceri. Ia-te după instinctele tale și fă ceea ce majoritatea celor mai bogați oameni de pe pământ fac, evreii, fii econom! Strânge un ban când îl ai, pentru că atunci când nu îl ai nu îl mai poți strânge. Nu cheltui prea mult sau dacă cheltui negociază la sânge.

Găsește un domeniu care ți se potrivește și ocupă-te. De obicei durează. Nu neglija și celelalte arii ale vieții tale cum ar fi familia, care este cea mai importantă, spiritul tău, pasiunile tale, relaxarea ta refăcându-ți bateriile din când în când și altele. Însă fii econom și nu arunca cu banii, nu cheltui prea mult pe obiecte a căror valoare se degradează în timp. Și nu uita, urmează-ți instinctul, altfel e cel mai probabil că vei greși și eșua.

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank