Cartea GTD este cea mai bună dintre cele de acest gen, o carte care este cu adevărat importantă când vine vorba de aînvăța organizare. Este o carte de căpătâi pentru mulți care lucrează ca programatori, developeri, scriitori, ș.a.m.d.

Această carte nu este una care să te îndrume pas cu pas, la ceea ce ai tu de făcut ci mai degrabă este un fel de manul despre cum poți să-ți termini toate proiectele fie ele proiecte de serviciu, de școală, poiecte personale, etc.

Cei mai mulți se pierd într-o mare de idei și sute de hârtii prin birou, neștiind pe ce să pună mâna, care este următorul pas, ș.a.m.d. Această carte, GTD te poate ajuta să te organizezi, să ai o claritate pe proiect și în minte, și să-ți duci toate proiectele la bun sfârșit.

Este ca un fel de joc sau mai bine spus ca un fel de serie de reguli de joc. Autorul scrie la modul general. Tu trebuie să treci pe-acolo și să vezi ce ai de luat, ce îndemnuri și tips găsești, pentru ca proiectul la care lucrezi să fie dus la bun sfârșit. Fie că e o carte sau un soft la care lucrezi, sau orice alt proiect cu GTD vei învăța modul ușor și eficient de a duce nu doar unul ci mult mai multe proiecte la bun sfârșit. Poți comanda cartea AICI.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank