Banii în ziua de astăzi se fac online. Majoritatea banilor nu mai circulă cash în ziua de astăzi ci ca cripro sau bani pe card, conturi în bănci, deci virtuali.

Un singur lucru nu se mai poate face virtual în ziua de astăzi, dragoste…copii. În rest mai totul.

Așa că dacă vrei bani caută metode de a face bani pe internet. Ți-am expus atâtea metode aici pe blog. Sondaje de opinie, freelancing, cripto-câștiguri cu Coinbase. Și tot așa mai departe. Multe persoane poate consideră că merg la derută. Ceea ce este fals. Spun defapt adevărul despre aceste metode de a câștiga bani și sunt reale, nu sunt țepe…dacă îmi dați voie să folosesc limbajul acesta. Și chiar se pot retrage.

Așa că răsfoiește prin articole pentru metode de a face bani online. Aici am scris un articol despre cele principale în care condensez. Apo mai sunt mai multe în categoria muncă la domiciliu. Nu ai ce să greșești.

Nu ai ce să greșești încercând. REPET, NU AI CE SĂ GREȘEȘTI ÎNCERCÂND ȘI NU ESTE NIMIC ILEGAL.

Recomand de-asemenea să-ți faci un canal de YouTube, un cont de Instagram sau cont de TikTok.

Și repet faptul că trebuie să faci ceea ce îți place ție și de ce ești pasionat. Chiar nu este o glumă faptul că făcând ceea ce îți place faci bani. Să luăm ca exemplu pe Picasso, dacă este vorba să vorbim despre trecut sau de Gates sau de Musk sau de Englezul ăla cu castel. Dacă lui i-a plăcut să sufere, dacă a avut darul să îndure, sau dacă altora le place sportul sau cel puțin au vreo legătură cu acesta, fac bani.

Bani se pot face din orice. Însă trebuie a munci. Să muncești și să te consumi într-un fel sau altul.

Că scrii, că te joci și faci live-uri sau înregistrări, că ai un canal de YouTube. Nu contează. Doar muncește ceva.