Învățând pe alții vei învăța și tu. De-asta vă tot scriu despre cum se fac banii. Îți plac banii dacă mă citești. Și mie îmi plac. Sunt un rău necesar. Sunt un lucru indispensabil. Pentru că cu ei îți cumperi hrană, haine, cafea, țigări și orice alt lucru care îți place. Banii nu sunt după părerea mea un lucru pe care să îl deții în cantități mari. Sunt un lucru, niște obicte, niște hârtii sau bilete de plastic pe care să le cheltui.

Banii nu sunt un scop în sine.

Așadar dacă muncești pentru ceva muncește pentru traiul zilnic. Pentru ceea ce vrei să faci. Fie că este o casă sau o mașină sau pentru haine la copii.

Multe persoane cu bani mulți îți dau „sfaturi” despre cum poți face bani. Nimic mai greșit decât să urmezi sfaturile lor. Mai degrabă ascultă idei iar dacă una prezintă interes, dezvolt-o! Pune-o în aplicare!

Trecând peste această introducere, lungă și în același timp ciudată și la prima vedere fără o logică, o să vă arăt sau scriu cum se poate câștiga un trai, nu bani, ci o pâine și hrană prin scris.

Prin scris în primul rând se pot exprima idei. În al doilea rând să nu uităm că prin scris ne vin facturile, sentințele și alte acte oficiale importante care se exprimă și comunică o informație prin scris. De aici și importanța cuvântului scris. Și importanța ideilor.

Ceea ce mai vreau și mai vroiam să vă spun este faptul că nu mai contează banii în ziua de astăzi iar cine îi acceptă este doar un prost. Criptomonedele sunt viitorul. Și nu doar atât ci și bunurile, metalele precum aurul sau argintul.

Cine știe ceea ce spun și pricepe înseamnă că este un om înțelept. Dacă te uiți mai bine pe o bancnotă de cinci lei vei vedea scris că acestea sunt bilete. Nu sunt bani. Banii au fost o dată. Acum doar metalele și criptomonedele mai sunt chestii pe care te poți baza pe viitor. Și estimez că în următoarele trei luni bancontele nu vor mai avea valoare. Pare incredibil ceea ce spun. Dar dat fiind faptul la ce se întâmplă în Israel nu ar trebui să te mire faptul.

Așa că nu disprețui ceea ce ai. Nu disprețui familia, ai grijă de ea. Pentru că bani se mai găsesc însă frați, fii, surori mame și tați ai doar câțiva.

Importanța cuvântului scris nu ar trebui să te mire și tot ceea ce ai de făcut pentru a câștiga bani din scris este pur și simplu să scrii. Pe ce ai la îndemână. Dacă este să fie să ai și un blog sau vreo rețea pe care îți poți exprima ideile, spune opiniile sau învăța pe cineva ceva și cu atât mai bine.

Plus că nici ficțiunea nu este de lăsat. Din ea poți învăța multe.

Se spune că Dumnezeu a creat lumea prin cuvânt. Cuvântul rostit însă Biblia, Vechiul și Noul Testament au fost scrise pe pergamente. De acolo și pe scris se bazează creștinătatea și prin citire din Sfânta Liturghie a supraviețuit până acum.

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank