Am observat că cele mai citite articole de pe blog la mine sunt cele pe care le scriu sub presiune, în tensiune psihică. Atunci, îmi transform energia aia în putere de muncă, o fac în scris, și o fac al naibii de bine. În felul ăsta mi-au ieșit de sub degete articole care au zeci de mii de vizualizări și continuă să aibă. La fel ca articolul acesta care continuă să fie primul în lista Google.
În felul ăsta blogul a crescut. Presiunea, tensiunea, sau cum vreți voi să-i mai spuneți mi-a fost indusă de câteva persoane mai apropiate, din cercul meu, și în loc să mă cert cu ele, am preferat să rabd, să țin în mine, mi-am deschis laptopul, și am început să fac ceva util, și mi-a ieșit.
Acest articol nu este un tutorial, sau nu neapărat. Este despre faptul că atunci când ți se pune presiune pe umeri poți să transformi energia aia, nervii ăia, în ceva pozitiv, util, și să scoți bani și beneficii din asta.
Să fim serioși, nimeni care scrie doar din plăcere nu a reușit să-și câștige traiul doar din asta. Întotdeauna este vorba și despre teme. Adică, ești blogger, scrii! Îți faci temele, fie că sunt pentru ziua aia sau pentru a doua zi.
Însă, adițional vă mai spun și faptul că un articol bun, util, lung, bine redactat, cu un pic sau cu mai mult research, care să ajute pe cineva cu ceva și nu doar să-i ceară să cumpere de pe Profitshare într-un mod subtil, necesită muncă. Iar munca din spatele unui articol bun sau foarte bun este rezultatul experienței – citit mult, scris mult.
Un articol bun, care să fie în primele locuri în rezultatele Google necesită ani de experiență în scris, și nu este scris doar din plăcere. Să fim serioși. Nu este scris doar cu drag. Este scris muncind, făcând research, și se bazează și pe munca anterioară. Dacă vrei să scrii bine, trebuie să citești mult, să scrii zilnic, măcar 1000 de cuvinte.
Unui scriitor, când i se pune presiune pe umeri, cel puți acesta e cazul meu, când i se va pune presiune pe umeri, multă, prea multă uneori, el nu va face altceva decât să deschidă laptopul, să găsească o temă, și să scrie. Și o va face al dracului de bine.
„Presiunea” eu o traduc „Folosind emotiile de implicare” Iar implicarea mea, este doar si dopar pe baza de experienta proprie
Emanuela: mă refeream la presiunea aia pe care o ai atunci când îți vine să dai cu pumnii într-un sac de box sau să spargi farfurii
Pai emoțiile creează, mai ales cele extreme 😇
Emanuela: dacă atunci când ai presiune pe umerii tăi poate fi numit emoții, da, poți spune că și emoțiile creează 🙂
„Presiunea” cred că se referă la: Hey, noi vrem sa ieșim 😁. Toate odată, rupând picioarele cuiva 😅😅😅. Sau pe rand și cu mai puțină îmbulzeală, scriind in blog 😁. Important este sa ieșim 😅😅😅