Mai ales acum în această perioadă a primăverii te poți simți moleșit, apatic, astenic și poate un pic deprimat. Simți că vrei să te odihnești mai mult. Ar trebui să faci exact opusul. Să fii cât mai activ. Să ieși la plimbări lungi, să faci jogging, să alergi, să mergi la sală și să începi să consumi suplimente nutritive care te vor ajuta să ai mai multă energie și o stare de spirit mai bună.

De-alungul timpului am experimentat tot felul de suplimente nutritive. Pot spune cu mâna pe inimă că unele chiar m-au salvat de la moarte sau de a o lua pe căi greșite atunci când în viața mea tindea să-și facă apariția stresul extrem și presiunea pusă pe umeri din cauza unor anumite joburi pe care le-am avut.

Unul dintre primele suplimente alimentare care au avut efect, a fost Gingo Biloba luat în combinație cu Polen. A avut un efect nemaipomenit. Simțeam cum stresul dispare treptat pe măsură ce avansam în cură. Pentru că și aceste suplimente trebuie luate pe o perioadă mai lungă de timp pentru a le simți beneficiile. Nu există pastile minune în asemenea cazuri.

După care am început să diversific. Am căutat și am găsit pe net despre efectele pozitive ale Zincului și Glutaminei asupra creierului. Noni Tahitian este iar un supliment foarte bun, un sirop de fructe exotice, dacă nu cumva cel care mi-a întărit total în convingerea în efectele benefice ale suplimentație când resimțim o stare nașpa.

Vitaminele, suplimentele, împreună cu exerciții fizice și ieșiri în natură, plimbări lungi prin munți sau prin parc, admirarea naturii, te pot scoate din stări aiurea și readuce la simplitate și o stare de spirit adecvată.

Recomand să-ți cumperi Noni Tahitian, Polen, Spirulină, numai bune pentru această primăvară și pentru a preveni anxietatea și astenia. Și bineînțeles pentru o stare de spirit bună.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank