Aşa cum spune şi titlul aplicației ea îți propune şi oferă posibilitatea să intrii în formă în 30 de zile folosind exercițiile prezentate acolo.

Această aplicație Android este una gratuită. Dacă urmezi programul prezentat acolo şi vei continua ve-i avea o formă fizică mai bună.

Nu-ți fie frică că va trebuie să depui foarte mult efort. Nu vei avea prea multă muncă. Programul începe progresiv. Puteți începe cu doar două minute şi ceva de exemplu. (Modul ușor 1).

Este nevoie de aproximativ două minute pentru a face exercițile începătoare și chiar aveți timp de odihnă 30 de secunde între exerciții.

Desigur, dacă eşti deja într-o formă bună și doreşti să îți îmbunătățeşti forma, poți alege modulul dur. Dar recomand să începi cu începutul.

Aplicația are mai multe nivele și poți alege intensitatea antrenamentului. După finalizarea unui nivel, poți trece la următorul. La cel greu. Dar desigur şi beneficiile cresc. Asta constă într-un  tonus crescut.

Personal recomand să începi cu începutul. Cu programul uşor.

Aplicația are multiple module şi îl poțin lege pe cel care îl vrei. Depinde şi de forma fizică la care te aflii în prezent.

După ce ai terminat un anumit nivel poți trece la următorul. La unul mai intens.

De la zi la zi intensitatea efortului creşte. Dar de aşa manieră încât aproape nu simți. Te ia progresiv.

Sunt 3 nivele principale fiecare având două subnivele.

Aplicația te poate ajuta să îți antrenezi tot corpul sau pe părți. De ex. picioare, abdomen sau fesieri.

În cazul în care deja te antrenezi şi eşti înscris la o sală de fittnes îți poate fi utilă în zilele ploioase sau când pur şi simplu nu ai cum să ajungi la sală.

Este o plicație foarte bună, bine organizată vizual şi atractivă.

Fiecare exercițiu este ilustrat visual printr-o animație astfel încât vei ştii foarte bine cum să îl execuți şi ce ai de făcut.

Desigur poți folosi aplicația mai mult de 30 de zile deoarece este construită pe mai multe nivele de dificultate. Şi chiar şi aşa poți repeta exercițiile încât ele să devină o rutină şi chiar poți adăuga de la tine repetări în plus astfel încât mereu să te aflii în progres.

Aşa cum am spus şi mai devreme are mai multe nivele:

  • Easy
  • Medium
  • Hard

Fiecare dintre aceste trei nivele de dificultate are două subnivele…1 şi 2. De ex. Easy 1, Easy 2, Medium 1, etc.

Folosesc aplicația în mod special dimineața pentru a mă pune în mişcare.

Sunt doar două minute şi ceva aşa că nu-mi ia prea mult timp.

Desigur că timpul folosit va creşte odată ce creşte şi intensitatea antrenamentelor. Dar cresc şi beneficiile şi energia vitală.

În completare la funcțiile principale ale aplicației poți opta pentru planificarea meselor de peste zi.

De -asemeni poți seta obiectivul principal: scăderea în greutate, tonifierea, sau creşterea muşchilor. Dar pentru aceasta trebuie să plăteşti un abonament care nu cred că merită şi e destul de scump.

O altă funcție a aplicațieineste de ținerea de rapoarte. Câte calorii ai ars, câte antrenamente le-ai dus la bun sfârşit şi durata lor.

Aplicația rulează bine pe smartphone cât şi pe tabletă cu SO Android.

Am încercat o aplicație asemănătoare pe iPhone  dar nu oferă un timer pentru exerciții şi nici nu are exemple animate ci îți oferă doar o ilustrație şi cam atât.

Recomand această aplicație tuturor care vor să se simtă bine pe tot parcursul zilei. Se ştie că o zi începută în forță îți oferă o stare de bine pe tot parcursul zilei. Iar mişcarea fizică practicată regulat are foarte multe beneficii atât la nivel fizic cât psihic. Mai ales dacă duci o viață în majoritate sedentară. Nu doar sportul pe care îl practici contează ci şi practicarea lui pe perioade lungi. Dacă este posibil pentru toată viața.

Şi mai recomand această aplicație tutror care nu au timp să meargă la sală. În special înainte de a merge la job. Cinci minute sacrificate pentru sănătate şi pentru o stare de bine de-alungul întregii zile nu cred că e un sacrificiu foarte mare. Şi chiar dacă ar fi, merită, pentru că e vorba de sănătate, de cum arăți şi de ținuta şi prezența ta.

 

Get it on Google Play