Autoeducarea este de multe ori mult mai importantă decât educarea pe care o primim în școlile cu programe din ce în ce mai slabe. Asta din simplu motiv că atunci când o faci cu voia ta ești determinat să continui și să termini cursurile cu brio.

Există diverse site-uri cu, cursuri gratuite sau cu plată care te învață diverse skill-uri. Cu acele skill-uri poți câștiga bănuți pe piețele de freelancing sau le poți folosi pentru a te angaja undeva, chiar și online.

Autoeducarea constă în voință și pași simpli și logici de urmat. Poți să înveți programare, Photoshop, Copywriting, etc pe site-uri ca Coursera sau Udemy. Nu este greu, și cu multă voință, și un dram de noroc poți ajunge un profesionist pe domeniul tău.

Educația este necesară în primul rând formării pentru a pregăti sau a te pregăti pentru o piață de muncă. Piața munci este din ce în ce mai competitivă și necesită atât o bună cunoaștere a domeniului cât și promtitudine în solicitările clienților, sau cum s-ar spune în limbajul nostru al freelancerilor…să fi respondent…adică să fi de găsit repede.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank