Este frumos să muncești la domiciliu însă uneori poate deveni stresant. Părinți, rude, frați sau copii care fac zgomot și îți distrag atenția, mai ales dacă locuiești într-un spațiu mic, te pot enerva, încurca.

Așadar uneori acasă poate fi mai stresant ca la muncă. Pentru asta, și pentru cei care muncesc acasă, pentru a nu fi distrași am găsit câteva soluții:

-muzică de fundal clasică. Muzica fără cuvinte, cea cântată de diverse instrumente, poate fi nu doar un remediu de a te proteja de distragerea atenției dar și un stimulator al muncii. Pentru asta poți cumpăra o pereche de căști.

-crearea unei atmosfere de muncă și un spațiu dedicat în care să muncești: trebuie să-ți găsești un spațiu prielnic muncii. Fie și 2 m pătrați, trebuie să știi ca acela este locul tău de muncă, unde lucrezi, și nu faci nimic altceva în timpul acelor ore.

-o lumină naturală. Ideal ar fi să ai o lumină naturală. Acest lucru te poate salva de la probleme legate de vedere și oboseală, pentru că o lumină prea intensă sau prea slabă te poate obosi și îți poate perturba concentrarea atenției.

-pauze. Acest lucru este mai greu. Deși tutror ne plac pauzele, uneori, când intrii într-o sesiune de muncă, parcă nu-ți vine să te mai desprinzi de ea. Așadar uneori pur și simplu îți vine să sari pauzele. Este greșit. Este bine să respecți pauzele, pentru că pauzele sunt perioade de refacere a creierului și întregului corp.

-în pauze trebuie să profiți de timp pentru a te hidrata și a mânca. Sau a merge la toaletă, etc.

-ar fi bine să mai ai și un ceas. Poți sta bine cu orientarea în timp și spațiu însă totuși este bine să găsești un ceas de perete sau orice fel de ceas pe care să-l ai acolo pentru a mai trage din când în când o privire la el.

-o sticlă de apă. Ideal ar fi să ai un pet de măcar 05 L de apă.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank