În afara salariului pentru jobul pe care îl ai poți crea un venit pasiv, adică bani care să-ți intre zilnic, lunar sau anual, chiar și în timp tu ce dormi, și fără să faci nimic.

Cum faci acest lucru mai exact? Există mai multe metode. În rândurile de mai jos o să vedem cum.

Metoda nr. 1

Blog

Cu un blog poți face ca în fiecare lună sau la o anumită perioadă de timp să primești în contul tău bani. Poți creea un blog, îl poți crește, apoi lăsa acolo, acesta aducându-ți constant sume de bani venite din bannere sau marketing afiliat.

Creează-ți un blog acum sau contactează-mă pe mine pentru a-l creea. Publică multe articole care să-i intereseze pe cititori, apoi pune bannere pe el, chiar și Google Adsense. Apoi așteaptă câștigurile. Vei vedea că la un anumit nivel, și după mai mulți ani, va începe să producă bani.

Unii bloggeri cresc un blog până la un anumit nivel care asigură un anumit număr de vizitatori. Când blogul este mare și vizitat ei pun reclame pe el și încep să câștige bani fără a mai fi nevoiți să publice. Acest lucru deoarece au destule articole care asigură destul trafic pentru un venit frumușel.

Această metodă necesită cel puțin cunoștințe decente de limba în care scrii pe blog, necesită creativitate, inspirație și research, și nu în ultimul rând muncă. Pentru că a concepe un articol este muncă, fie el și un articol scurt de 300 cuvinte.

Metoda nr.2

Bani din donații în PayPal

Putem primi donații pentru imagini sau alt conținut media. Bani care nu sunt impozitați de stat deoarece donațiie nu se impozitează. Pixabay sau alte site-uri de genul oferă posibilitatea uploadării de imagini pe care alte persoane le pot descărca și folosi gratuit. Cei care downloadează imaginile tale îți pot dona sume la alegere în semn de apreciere și mulțumire pentru munca ta.

Metoda nr. 3

Bani din vânzări de bunuri digitale

Poți scrie un Ebook și să-l pui spre vânzare pe Amazon sau, de ce nu, pe site-ul tău și astfel să începi să câștigi bani chiar și când tu dormi. Munca o faci o singură dată apoi banii îți intră chiar și când tu nu mai scrii. Desigur, nu este la îndemâna oricui să fie un autor de succes, însă cu ceva muncă se poate.

Acest lucru este valabil și pentru fotografii, imagini, clipuri sau alt gen de conținut media pe site-uri specifice.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank