În primul rând această postare este despre a fi bogat cu adevărat. Doar că ai bani mulți și bunuri multe nu înseamnă că și ești bogat cu adevărat, ești doar bogat, și atât. Mai sunt milioane de oameni care au averi, mai mari sau mai mici.

Poți avea doar 500 de lei în buzunar și să te simți cel mai bogat om de pe pământ. La fel cum poți pierde 5 miliarde de euro din 10 și să simți că ai sărăcit, să intri în depresie, și să te împuști sau să planezi cu propriul corp de la fereastra de la etajul 10 al vreunei clădiri. Când tu ai defapt 5 miliarde în cont, pe plus. Au fost cazuri. Dar acei nu reușeau să vadă plusul ci doar parte goală a paharului.

Ca să fii bogat cu adevărat trebuie să păstrezi un echilibru și să iubești banii. Da, trebuie să iubești banii. La fel ca și câinii, pisicile sau alte animale domestice, banii simt dacă îi iubești și vin la tine. Dacă nu-i iubești se vor depărta de tine.

Așadar prima regulă de urmat pentru a fi bogat este să iubești fiecare monedă, chiar și cea de 1 ban, da, ați citit bine, 1 ban, nu un leu, nu 10 bani, ci un ban. Cine iubește chiar și o monedă de 1 ban, deși are milioane în cont, merită să fie bogat. Acela cu siguranță dacă va scăpa pe,jos moneda de 1 ban sau o va găsi, nu o va ignora.

Să fii mai bogat decât altcineva nu înseamnă să ai mai mulți bani ca el ci știința de a fi mai fericit cu ce ai. Nu este rău în faptul de a avea bani foarte mulți. Este rău să nu fii fericit cu ei. Și este rău ca dacă îi pierzi o parte, sau pe toți, să cazi în dezamăgire, depresie, și să nu-ți mai dorești să trăiești.

Asta va fi însemnând că te-ai legat sufletește de ei. Iubește banii, însă nu mai presus ca pe tine însuți și oamenii. În acest fel și doar în acest fel vei fi bogat cu adevărat orice sumă vei avea pe plus.

Pentru a avea mulți bani trebuie să muncești mult, al dracului de mult. O spun din propria experiență. Mai apoi, după ce vei fi adunat o sumă mulțumitoare vei fi având timp să te și odihnești. Fără muncă însă nu se poate să fii bogat. Munca înnobilează pe om și cele mai multe oportunități de a câștiga bani mulți put a muncă.

Pentru a avea bani mulți trebuie să înveți mereu ceva nou, măcar 15 minute pe zi și să citești multe cărți din orice domeniu. Poate vei fi observat că toți marii bogați ai lumii sunt pasionați de citit și au cunoștințe vaste din mai multe arii de interes.

Pentru a avea bani mulți trebuie să investești cât ai pentru a produce și mai mult. Fie că îți cumperi case, terenuri sau reinvestești în afacerea ta, dacă deții una, nu are importanță, trebuie să investești.

Pentru a avea bani mulți trebuie să și economisești. Nu tot, nu mult, un procent doar, care poate fii și 10%, însă trebuie să o faci cu regularitate și sfințenie. Doar așa vei atrage bani la tine. Acele economii trebuie să nu le cheltui niciodată, eventual să le lași moștenire urmașilor.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank