Poate ar trebui mai întâi să scriem cum să faci primul EUR online. Ceea ce deja am scris și deja v-am învățat cum în aceste articole. Pentru cine nu știe sau nu le-a citit vizitați acest link. Metodele nenumărate și simple pentru a câștiga primi doi trei EUR online. Și sunt și la îndemâna oricui are un laptop sau un smartphone. De la sondaje de opinie precum AICI, la site-uri de criptomonede ca AICI sau aplicații ca AICI.

Fă primul euro! Dovedește-ți capacitatea de a face bani ție însuți și celorlalți. Apoi poți să te gândești la sume ceva mai măricele. Nu este adevărat că trebuie să fii zgârcit! Zgârcenia nu a recompensat niciodată pe nimeni, ba dimpotrivă. Nici econom când vine vorba de tine sau familie. Și mă refer aici la economisirea cea prost înțeleasă, aceea de a lua din alimentele bebelușului sau copilului, din hrana lui, pentru a pune deoparte.

Personal am fost subiectul unui astfel de experiment din familie la care am fost supus de către mama biologică. Am fost subnutrit, am leșinat de foame la propriu, am făcut rahitism, și pentru scurte perioade de timp, doar pentru a arăta lumii că ea are grijă de mine față de toată lumea îmi dădea să mănânc ce considera ea că este mai bun. Pentru două trei zile, apoi își vedea de ale ei. De nebuniile ei.

Nu se face așa și nu pot să accept un astfel de comportament din partea nimănui. Ceea ce consider eu că este bine de făcut este a munci mai mult pentru a acoperi cheltuielile cu hrana și nu a rupe de la gura copiilor și familiei, și de a nu-i lăsa prost îmbrăcați doar pentru a purta laurii realizării proprii. Pentru că trăim în comuniune. Ei bine, asta a fost mama mea biologică. Și eu am să o fac să se schimbe, pentru că pot.

Așadar, cum faci până la urmă primul EUR online? Hai mai bine spus cum faci primii doi EUR online…Iată AICI un site pe care poți completa sondaje de opinie și când aduni minim 340 de puncte îi poți converti în 2 EUR prin PayPal. Din PayPal îi poți retrage pe contul tău bancar.

Așadar, înscrie-te AICI pe acest link cu roșu, completează primul sondaj, apoi următorul, apoi următoarele, până faci puncte în valoare de 2 EUR ca să îi retragi. Îi retragi pe PayPal, apoi îi retragi în contul tău bancar asociat contului de PayPal. Sau dacă vrei îi poți lăsa acolo în contul PayPal.

Aceia sunt începutul. Metodele de ai învesti sunt multe. Metodele de a-i folosi pentru a produce și mai mult sunt multe.

Aș menționa aici doar metoda de a-ți face un blog pe care să scrii sau de a-i învesti într-un Vlog, în aparatură video și audio pentru Vlog. Se știe că sunt mulți YouTube-ri care câștigă mult din asta.

Poți pur și simplu să-i păstrezi și să faci mai mult prin toate metodele pe care le găsești în articolele de la categoria aceasta sau aceasta, pe blog la mine.

Nu am scris aici, pe acest site despre toate metodele posibile de a face milioane de EUR. Pentru că sunt multe. Cum ar fi scrierea unei cărți care să fie un Best Seller și o carte de succes, și pe care să o vinzi în milioane de exemplare. Nu. Eu am scris doar despre metodele pe care eu însumi le folosesc. De exemplu investirea în imobiliare pe site-urile de crowd-funding, precum ACESTA.

Ideea principală este să muncești mult. Și nu doar atât, mult, ci să muncești foarte foarte mult dacă vrei să ajungi bogat. Muncă până la sclavie. Să fii propriul tău rob, propriul tău sclav, obsedat de muncă, de învățat (pentru că permanent trebuie să înveți lucruri noi). Și să-ți lași răgaz de a și te reface, de a merge în concedii în locuri pe care nu le-ai mai vizitat. Și așa mai departe.

Este imperios necesar să faci și research pe web să vezi cum și ce. Cu ce se mănâncă banii și bogăția. Și de-asemenea trebuie să și te simți bine. Oricum, munca e muncă, și uneori poate fi stresant. Poți avea perioade grele și lungi, în care să-ți fie greu. Trebuie să mai faci încă un pas. Pentru a veni următorul. Să mergi la culcare epuizat dar mulțumit că ai dat tot ce se putea în domeniul tău.

Poți fi și angajat. Nu e o problemă dacă tu ai și loc de muncă și în timpul liber te ocupi și de afaceri. Însă nu-ți neglija te rog familia. Succes!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank