Poți câștiga bani și de acasă dacă vrei. Mai ales cu panica aceasta generată de COVID-19 e mult mai facil să câștigi bani de acasă decât să mergi la un birou.

Pentru început îți propun câteva metode de a câștiga bani de buzunar. Acești bani nu necesită investiție ci doar un laptop și conexiune la internet.

#1 Sondaje de opinie

  • Pentru sondaje de opinie îți propun Mobrog. Aceasta pentru că ei fac plata cel mai repede (aprox. 2-3 ore). Suma minimă pe care o poți retrage este de 5 Euro. Pe Mobrog poți să-ți faci cont aici.
  • Un alt site asemănător este SurveySavvy. Cu o extensie în browserul tău numită SavvyConect poți câștiga 5 Euro în fiecare lună fără să faci nimic decât ceea ce faci în mod obișnuit. Adică navighezi pe net. Pe Savvy poți să-ți faci cont aici.

#2 Freelancing

Dacă nu te-ai gândit încă să te apuci de freelancing poate acum ar fi momentul. Poți începe un blog sau poți lucra pe platforme dedicate muncii online precum Upwork sau Freelancer pe diferite nișe. Important este să o faci.

#3 Dezvoltă o aplicație

Nu prea mai are nimeni răbdare să citească o carte. O vreme se făceau bani și din cărți. În special pe extern. Acum mai toată își îndreaptă atenția spre alte lucruri. Aplicațiile pot fi și sunt una dintre ele.

Dezvoltă o aplicație simplă, utilă pe care o poți vinde contra cost. Există numeroase website-uri pe net care te învață cum să faci acest lucru de la idee până la lansarea în Magazin Play sau AppStore.

Tu ce alte metode cunoști? Vrei să ni le împărtășești și nouă?


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank

    Acest formular folosește Akismet ca să reducă spamul. Află cum sunt procesate datele tale.