Hai să privim acești bani, nu subt aspectul timpului (adică în cât timp), ci mai ales, subt aspectul mărimii sumei. Pentru că oricum s-ar putea deja să ai un job iar acești bani îi poți privi ca pe un extravenit cu care să-ți cumperi ceva mișto. Sau investi. Se presupune, că deja te poți întreține, sau te întreține altcineva. Așa că suma va fi folosită pentru ați cumpăra un bun, telefon nou spre exemplu. Sau un laptop nou. Sau o bicicletă performantă, motor, etc.

Fiind sume oarecum mici, pe care le vei face, sunt greu de strâns, însă se poate. Oare nu pic cu pic se face mare?

Așa că dragii mei prieteni, vedeți această sumă ca pe un câștig de tip ciubuc. Face-ți ce scrie în acest articol, legal, și nimic imoral, și câștigați banii ăștia.

Vă voi descrie în prima parte a articolului trei căi principale pe care poți ajunge la suma aceasta după care vă voi lăsa link la câteva articole anterioare, pentru a nu mă repeta (deoarece am mai scris și în trecut despre ele).

Așadar hai să vedem ce trebuie să faci.

#1

Înscrie-te pe site-ul MOBROG dând click AICI și completează formularul de înscriere cu ce ți se cere (adresă de email, parolă). Începe să completezi sondaje de opinie. Poate să ți se pară mult până aduni sumele de retragere de 5 EUR, însă se poate. Și nu uita că între timp, cât timp nu primești sondaje de opinie pe mail la care să răspunzi, te vei ocupa cu alte site-uri sau aplicații despre care vorbesc în acest articol, mai jos. Adițional, și e valabil pentru majoritatea site-urilor de opinie, poți recomanda aceste site-uri prietenilor, și să câștigi în plus, din recomandări.

Pe acest site ești plătit în EUR. Plata se face în contul de PayPal. Pentru asta este necesar să ai un cont de PayPal și un card bancar atașat contului de PayPal pe care să poți retrage banii, și să-i scoți de la bancomat. Va trebui să apeși pe un buton de retragere când ai acumulat suma și să confirmi.

#2

Înscrie-te pe site-ul Daedalus Online dând click AICI. Completează și acolo datele care ți se cer la înscriere și așteaptă mail-urile de invitație la sondaje de opinie. Răspunde invitațiilor de a participa la sondaje de opinie imediat ce apar. S-ar putea ca la unelel sondaje să nu te califici. Asta pentru că nu ești în grupul țintă. Nu-ți face griji. Încearcă următorul, și tot așa.

Banii pe acest site îi primești direct în contul tău bancar. Pentru asta va trebui să ai unul și să-ți introduci IBAN-ul și datele tale în câmpul dedicat acestora.

#3

Înscrie-te pe site-ul Survey Time dând click AICI.

Pe acest site îți poți face cont chiar și cu Facebook. Nu uita să dai cerere de retragere prin PayPal imediat ce ai completat sondajul și ai câștigat. Plata per sondaj este între 0.5 $ și 1$. Uneori sunt multe sondaje pe acest site.

#4

Înscrie-te pe Profitshare și promovează produse pe care le-ai încercat. Recomandă produse. Profitshare este o platformă de marketing afiliat. Recomandând produse poți câștiga un comision. Plata se face în lei lunar.

Citește și următoarele articole pentru a vedea și alte metode de a face bănuți. Nu sunt câștiguri mari, însă adunate și în timp, și cu răbdare, se poate acumula suma de 1000 EUR.

10 site-uri de sondaje de opinie care chiar te plătesc!

10 Aplicații testate care chiar te plătesc

Vizitează și categoria muncă la domiciliu AICI.

Spor la bani!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank