A scrie articole pe un blog nu este ușor și nu este la îndemâna oricui să scrii cât de cât inteligibil, cursiv și corect. Plus că trebuie să ai și o oarecare experiență și un oarecare fler pentru asta. Experiența totuși se capătă în timp și exersând vei putea.

Poți scrie articole pentru tine, pentru blogul tău sau pentru alte persoane. Dacă alegi să scrii articole pentru blogul tău află că poți câștiga și bani din asta.

Una dintre metode este Marketing-ul afiliat. Asta presupune să te înscrii pe una dintre platformele de Marketing afiliat ca Profitshare sau 2Performant și să începi să promovezi produse sau servicii. Nu este ușor dar nici greu o dată ce te-ai prins cum se face.

O altă metodă de a câștiga bani este cu blogul tău este Google Adsense. Este o metodă mai banală dar în lipsă de altceva poți afișa pe blogul tău acest gen de reclame de la Google și să câștigi bani. Asta presupune să ai multe vizualizări pe blogul tău deoarece altfel cu puțini vizitatori nu prea vei câștiga bani. Însă dacă ai răbdare să „crești” un blog până la măcar câteva zeci de mii de vizitatori lunar tot e o pâine de mâncat și acolo.

Mai poți câștiga bani și scriind advertoriale, adică articole la cerere. Pentru asta însă trebuie să ai solicitări pentru a scrie și persoane interesate și doritoare ca să aibă un articol plătit de ei și scris de tine, la tine pe blog. Acestea fiind spuse îți doresc succes cu blogul tău și la cât mai mulți bani!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank