O perioadă grea va urma din punct de vedere financiar. Unele persoane poate că vor rămâne fără slujbă. Așa că vă scriu despre câteva metode de a face bani online.

Banii îi puteți face și de acasă și puteți trăi bine și foarte bine muncind doar de pe un laptop sau telefon.

METODA 1

Sondajele de opinie

Este metoda cea mai ușoară. Dacă vă înscrieți pe toate site-urile pe care vi le menționez eu în rândurile de mai jos este practic imposibil să nu generați un venit de minim 600 lei lunar. Plus încă celelalte metode despre care vă voi vorbi – aveți un salariu minim. (lucrând doar de acasă).

Iată site-urile în ordinea eficacității lor. Adică în ordinea veniturilor pe care le puteți obține.

Site-ul 1

Daedalus Online

Înscrie-te pe el și completează toate sondajele de opinie la care ești invitat pe mail. Retrage apoi banii pe cardul tău. Pentru retragere trebuie să ai minim 10 EUR câștigați. Retragerile se fac până pe data de 14 a fiecărei luni. Banii intră lunar doar dacă ai făcut cei minim 10 EUR și dacă ai apăsat butonul retragere.

Fă-ți cont AICI

Site-ul nr. 2

MOBROG

Pe acest site trebuie să ai minim 5 EUR câștigați pentru a-i retrage. Răspunzi la cât mai multe sondaje și îi acumulezi apoi îi retragi.

Fă-ți cont pe MOBROG AICI.

Site-ul nr. 3

Surveytime

Este un site care te plătește imediat după ce ai terminat de completat sondajul. Nu trebuie decât să retragi cei 0,5 sa 1$. Nu este mult dar totuși este de o pâine.

Înscrie-te pe el AICI.

Site-ul nr. 4

TGM Panel

Un alt website simplu pe care poți câștiga.

Înscrie-te pe el AICI.

Celelalte site-uri pe care vi le recomand le găsiți pe acest link.

Unele deja sunt menționate mai sus. Înscriți-vă pe toate și începeți să câștigați bani.

METODA 2

Aplicații

Există multe aplicații cu care poți câștiga bănuți. Nu mulți ce-i drept dar măcar sunt distractive.

1 BigTime

Este o aplicație care îți oferă mai multe jocuri. Jucând aceste jocuri distractive de mai multe feluri poți câștiga puncte pe care le poți transforma în bani. După ce ai acumulate minim 10$ banii îi poți retrage.

Descarcă aplicația AICI pentru Android și AICI pentru iOS apoi bagă codul acesta> PNI7N  pentru a primi 2500 puncte bonus.

1 WowApp

Este o aplicație destinată în special comunicației. În gen WhatsUp. Doar că cu această aplicație poți câștiga și bani. Cum? Folosind-o. Mai poți juca jocuri, citi știrile, efectua task-uri, etc. Pentru toate acestea primești bănuți pe care îi poți retrage în contul tău. Dacă vrei să-ți faci cont pe WowApp intră AICI.

METODA 3

Freelancing-ul

Există mai multe posibilități de a face bani din freelancing. Poți cunoaște un skill de exemplu medicină sau grafică sau copywriting. Când rezolvi o problemă a unui client acesta te plătește.

De-asemeni mai poți lucra pe site-uri precum Remotask direct pentru platformă.

METODA 4

YouTube sau rețelelor de socializare

Mai nou au apărut tot felul de rețele de socializare precum TikTok din care poți să scoți bani. Totul este să muncești mult pentru a ajunge la cei 10.000 de followeri. Odată ce ai mulți care te urmăresc poți să scoți bani promovând produse contra-cost.

METODA 5

Blogului

Fă-ți un blog bine pus la punct și câștigă bani din reclame.

Cam acestea sunt principalele.

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank