Există numeroase metode de a face bani online. Unele presupun sume imediate venite din servicii prestate imediat. Altele presupun muncă pe termen mai lung pentru sume mai mari și venite peste perioade mai lungi.

Ce este de făcut așadar și încotro să ne îndreptăm dacă vrem să facem bani online. În primul rând trebuie să vedem ce vrem să facem în continuare. Vrem o carieră din online? Atunci ceea ce ar trebui să facem este să alegem un skill pe care să-l dezvoltăm și cu care să mergem înainte. Spre exemplu design grafic sau webdesign. Sau de ce nu programare.

Ceea ce trebuie să știi este că niciodată nu este prea târziu să înveți un skill nou. Și pe piață sunt locuri oricând. Desigur vei alege un skill la care ai aptitudini. Nu vei alege programare dacă ești bun pe design sau nu vei alege copywriting dacă ești bun pe parte de voce.

Pe termen lung dacă alegi să muncești în online sunt diverse site-uri de freelancing. Vei căuta tu pe net care. Nu trebuie decât să-ți promovezi skill-urile în mod adecvat și să muncești tot timpul la îmbunătățirea lor zi de zi. Și să și fii la curent cu ce se întâmplă pe domeniul tău.

Poți începe să te ocupi de influencering. Acesta nu înseamnseamnă neapărat TikTok, Instagram, YouTube sau alte rețele de socializare în trend. Mai sunt și alte metode de a te face influencer fără ca să-ți expui chipul, de exemplu Twitter, prin scris.

După ce ai crescut respectiva rețea de socializare la un anumit număr de fani le poți recomanda produse și servicii care dacă se vând și în funcție de cât vinzi, primești comision.

Când doar vrei să ai bani de credit la cartelă, de un pachet de țigări, și de o ieșire la un restaurant mai bun, să bei o cafea, îți recomand site-urile din articolul acesta sau aceasta. Banii vor veni în timp scurt față de metodele expuse în prima parte a acestui articol.

În cazul în care mai aveți întrebări vă rog să mi le pune-ți în comentarii sau la rubrica CONTACT.

Și nu uitați de opțiuni

1 Te faci influencer

Durează mult și trebuie să le ai, să ai dicție, cunoștințe bune de limba pe care o vorbești, și să fi bun de gură.

2 Te faci respondent la sondaje de opinie

Banii vin după ce se acumulează sumele de retragere. Bani mai mulți de buzunar și pentru cheluieli. Aici un articol cu site-uri de sondaje care te plătesc.

3 Freelancing

Aici trebuie să te gândești ca la un job normal. Și pe tremen lung pentru că vei avea de muncă zi de zi și multe ore pe zi. Uneori te poate prinde noaptea lucrând. Însă remunerația aici este super. Caută tu site-uri de freelancing pe net și vezi care ți se potrivește. Alege un skill și începe să candidezi la joburi.

4 Blog

Durează ani uneori, acest blog are vreo 4 ani și tot mai este de îmbunătățit ceva la el, permanent se găsesc chestii de făcut și după vreo 2 ani a început să producă și bani. În cazul în care vrei blog, contactează-mă AICI, scrie „vreau blog” și te facem cu unul.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank