Cei care locuiesc la țară au mai multe posibilități de a face bani. Pot crește animale, pot cultiva pământul, pot culege plante de ceai sau au alte posibilități de a face bani, toate valide.

Țin minte că anul trecut culegeam pentru mine păpădie și cineva a vrut să o cumpere văzându-o așa că i-am vândut-o deoarece omul o dorea prea mult. Pentru mine am cules alta. Păpădia este o plantă bună pentru diverse afecțiuni, și pusă la uscat se poate face ceai din ea. Sau se pot face diverse siropuri.

La țară mai sunt ciuperci de diverse feluri, în zonele cu brad se pot strânge muguri de brad pentru a face sirop, poți îngriji de stupi de albine, poți face un iaz de pește, o seră, și multe alte lucruri. Așa că dacă ești de la țară ar fi păcat să nu profiți.

Se spune că cine nu poate îndura mirosul de bălegar nu este un om gospodar. Nu este nimic rău în a crește animale, în a avea grijă de ele, în a mirosi a bălegar și a face curat la animale în locul unde ele trăiesc, numit grajd, pentru cei ce nu știu. Am făcut asta o viață întreagă, și am avut pentru asta brânză proaspătă, ouă proaspete și alte beneficii ce presupun mâncare proaspătă.

Așa că dacă vrei să faci un ban în plus și ești de la țară nu trebuie decât să începi să faci cumva, să culegi ceea ce pământul îți oferă pentru a începe să faci bani, să profiți de zona de țară, de pământul fertil pentru a cultiva ceva legume și a face dacă nu bănuți măcar pentru a asigura hrana, astfel banii pe care îi câștigi din alte surse îi poți economisi.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank