Mai sunt articole scrise pe acest blog despre cum să faci bani cu un blog. În principiu este vorba de a-ți câștiga un trai. Nu de a te îmbobăți. Nu îți câștigi doar traiul dar faci ceea ce îți place ție. Ușor ușor vei vedea că vor apărea și alte posibilități.

Pe un blog poți scrie orice vrei tu deoarece ai libertate de expresie. Este un drept Constituțional.

Poți scrie literatură, s-au mai văzut cazuri, poți scrie despre ce cărți ai citit, sunt o grămadă de bloggeri care câștigă bani din povestirea cărților pe care le-au citit. Mai mult pe extern, ce-i drept. Însă poți învăța limba engleză. Nu este foarte greu.

O altă parte frumoasă este faptul că poți munci de oriunde. Poți munci de la un restaurant, poți munci de pe plajă, poți munci de oriunde vrei tu.

Cum să câștigi cu un blog? Ei bine, metodele sunt multiple. Marketing Afiliat este una dintre cel mai folosite metode. Fă-ți cont pe Profitshare și începe să câștigi și tu promovând ceea ce-ți place și ceea ce crezi despre care merită ca și alte persoane să știe. Uneori mergem pe recomandări, alteori merge pe ceea ce știm noi că este bine.

Înainte de acest lucru însă trebuie să îți faci un blog. Despre cum găsești AICI un articol, unul lung. Însă este foarte detaliat.

Altfel poți să faci prin afilieri. Te înscri pe diferite site-uri, precum acesta, și începi să promovezi. În economia modernă toată lumea are de câștigat. Așa că tu înscriindu-te AICI și promovând, poți să faci bani și să ajuți și pe alții să facă.

Google Adsense ar fi o altă metodă, însă mai mult pe extern se poate folosi deoarece în România câștigi puțin. În cazul în care vrei să înveți engleza sunt o grămadă de cursuri atât online cât și printate, pe cărți și care au și CD-uri audio și DVD-uri video.

Acestea sunt doar câteva metode care țin de cateogoria aceasta de afilieri și bannere. Însă poți câștig și indirect. Poți obține diverse contracte, poți scrie articole sponsorizate.

O altă metodă de a câștiga cu un blog ar fi faptul că poți obține contracte de colaborare cu diferit instituții sau companii.

Cum se obține mai exact o colaborare? Păi în primul rând ar trebui să începi să scrii pe el. Poți scrie și articole scurte, poți scrie și articole lungi sau medii. Indicat ar fi să scrii măcar 500 cuvinte pe articol, dar poți și să postezi alte chestii, care nu țin de scris. Spre exemplu benzi desenate.

Odinioară un blog însemna un jurnal online. Acum blog înseamnă o pagină web, de obicei scrisă, care poate exista pe pe platformă, CMS, care înseamnă un manager de conținut. Adică nu trebuie să programezi tu pagina ci folosești un program care te ajută să afișezi conținutul, fie el scris fie el de alt gen, printr-un sistem. Acest sistem este de fapt o interfață, o poartă spre ceea ce tu ai de publicat.

Există pe net diferite site-uri care te învață mai mult despre cum se poate câștiga bani cu un blog. Totul îți spune Google. Aici pe blog, vei găsi în acest articol, doar câteva idei. Tu trebuie doar să mai răsfoiești. Și încet încet, te vei pune la punct, cu temele, și ce ai de făcut cu blogul tău, și cum să câștigi traiul din asta.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank