Update: din păcate în la momentul actual când scriu acest update nu se mai pot câștiga bănuți la secțiunea learn and earn. Dacă o să apară modificări vă anunț.

Pentru unii 120 de lei înseamnă o zi grea de muncă. Cu Coinbase îi poți câștiga în aproximativ 15 minute. Tot ce trebuie să faci este să te uți la niște videouri care te învață despre fiecare cripto, și care nu durează mult, maxim 3 minute unul. Altele sunt de câte un minut și ceva. Și apoi să răspunzi la o întrebare.

Fă-ți cont pe Coinbase, fă cursurile alea de la secțiunea For You, și câștigă criptomonede. Pe acestea le poți transforma în EUR și de acolo retrage pe card. Cripto în valoare de aproximativ 120 de lei.

Trebuie să ai și un card bancar pe care să-i retragi cam acestea sunt cerințele. Secțiunea la care trebuie să intrii e în meniu în stânga la For You. Criptomonedele pe care le câștigi intră aproape instantaneu în contul tău Coinbase.

Așa că nu mai sta pe gânduri și fă-ți cont Coinbase și câștigă! Și dacă mai ai și 100 de EUR investește-i și pe aceia în cripto. Valoarea se va dubla anul acesta. Asta înseamnă o dobândă de 200% pe an.

Fiecare video are o întrebare pentru care câștigi o sumă. Videourile sunt scurte, gen 2 minute. Iar dacă greșești nu te descalifici ci poți să revii cu un alt răspuns.

Fă-ți cont pe Coinbase aici! Pato deja a câștigat 150 de RON.

Spor la treabă! O să revin într-un update cu un video în care să vă arăt cât de simplu este. Asta imediat ce sunt lecții noi disponibile.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank