Există poate multe metode de îmbogățire. Toate însă necesită mult timp, multă muncă, și multe-multe sacrificii. Uneori ne sacrificăm timpul dedicat celor dragi excluzându-i din schemă pe chiar pe asceștia. Timpul trece și ne putem trezi cu copii mari, fără viitor, needucați și nepregătiți pentru viață. De aceea de multe ori este bine să păstrăm un echilibru între timpul petrecut cu familia și zona de business, de antreprenoriat sau cum mai vreți să-i spuneți. Pentru că de cele mai multe ori pentru acest lucru trăim, pentru a avea ce mânca, pentru noi.

Pentru cei care nu vor neapărat să se îmbogățească am să vă dau mai jos câteva detalii legate despre cum poți trăi liniștit cu un simplu laptop.

Eventual și dacă ai un loc de muncă despre cum poți face un venit în plus.

#1 Blog sau Vlog

Nu toată lumea se pricepe la scris și nu toată lumea dă bine pe sticlă. Însă pentru cei care se pricep la una, la alta sau la ambele, după caz, vă recomand să vă deschideți un blog, un canal de YouTube sau un cont de TikTok. În felul acesta ve-ți putea să vă manifestați liberi talentul. Talentul însă nu este de-ajuns pentru a câștiga bani. Cum se spune…succesul este 10% talent și 90% muncă, sau transpirație. Nimic fără muncă nu ține mult. Este dovedit acest fapt. Nicio avere căpătată peste noapte nu va dura mult. Ceea ce este greu de obținut, inclusiv banii greu obținuți vor ține mai mult. Am ținut prelegeri printre oameni de tot felul pe unde am apucat despre multe inclusiv despre bani și trai, pentru că am învățat că învățând învăț și eu în același timp. Și în general nu e bine să ții ascuns ce știi. Trebuie să transmiți cuiva pentru că altfel nu doar că vei uita și tu ci odată cu pierderea vieții care este inevitabilă pentru toată lumea, pentru că la un momentdat toți ne ducem, se vor pierde și învățăturile, pe care poate altul s-a străduit să ți le dea. Și e păcat.

Revenind. Blog sau canal media. Dacă te pricepi la scris este bine să scrii cursiv ca și cum ai vorbi. Ceva de genul a ceea ce fac eu acum. În general e bine să citești mult. Nu doar bloguri ci și cărți, tutoriale, cursuri, reviste și mai toți ce prinzi. Fiecare persoană la un momentdat vrea să transmită ceva. Unele cunoștiințe pot fi importante pentru tine. E păcat să ratezi oportunități. Și consider că din orice carte ai ceva de învățat. Dacă nu lecții despre una sau despre alta măcar ortografia și noi expresii.

Așadar fă-ți un blog. În cazul în care nu știi contactează-mă pe mine și te fac cu unul. Sau dacă vrei poți să o faci singur după tutoriale. Vezi că am scris și un articol aici despre cum să faci.

Despre ce vei scrie îți alegi tu. Unii blogări scriu despre finanțe personale, alții despre tehnică, alții despre cărți. Se poate scrie despre orice îți trece prin cap. Important este să-ți și placă măcar puțin pentru că se va vedea în scrierile tale lucrul acesta.

În cazul în care îți faci un canal de YouTube poți să faci tutoriale despre ce tu te pricepi. Sunt multe softuri gratuite de înregistrare a monitorului. Așadar poți să înregistrezi de exemplu despre cum să faci un cont de email sau un cont de PayPal. Despre cum să ștergi Cache-ul dintr-un browser sau mai despre orice ce ține de tehnică și alte lucruri care se pot face pe PC.

În cazul în care alegi TikTok poți să îți alegii varii nișe. Motivațional, sport, gătit, etc.

#2 Freelancing

Freelancing-ul este o artă. Necesită multă răbdare până îți creezi un profil de invidiat și multă răbdare până găsești clienții potriviți și care să-ți ofere feedback-uri pozitive. Trebuie muncă. Însă se poate. Trebuie răbdare și atenție. E bine să te perfecționezi continuu pe domeniul tău. Fie că este vorba de scris, de design, de programare, e bine ca în mod continuu să încerci să te autoeduci și să te păstrezi informat. Clientul trebuie să fie mulțumit și e bine să rămâi onest și să ai coloană vertebrală atunci când începi să te ocupi cu așa ceva. Uneori clienții îți încredințează parole, site-uri, deci au încredere în tine. Din acest motiv trebuie să fii corect și să ai mereu o bază de date cu ceea ce ai lucat pentru clienții tăi dacă apuci pe acest drum pentru că unii te pot solicita și a doua sau a treia oară. Acest lucru nu este decât înbucurător pentru că nu este ușor nici să găsești clienți. Site-uri de freelancing sunt Upwork sau Freelancer.

#3 Diverse aplicații și site-uri

Poți să câștigi bănuți și utilizând tot felul de aplicații sau site-uri precum site-uri de sondaje de opinie, aplicații care te plătesc pentru că le utilizezi, etc. Unele dintre ele sunt și chiar distractive. Am scris despre asta mult și voi continua să scriu. Vă spun doar câteva aici: MOBROG, Daedalus Online, WowApp și ar mai fi. Despre ele am scris mai mult în categoria MUNCĂ LA DOMICILIU sau BANI ONLINE.

Update: ca să câștigi bani pe net ai nevoie măcar de un laptop ca acesta sau smartphone ca acesta asemănător cu ce am eu.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank