Bun. Acum scriu să aveți ce citi la cafea. Și să vă și informați. Așa că cel mai probabil când vă veți trezi dimineață la ora 7:00 veți găsi deja articolul. Și nu, „veți” nu se scrie cu cratimă, nu se scrie „ve-ți”. Poate doar de dragul de a părea mai deștepți. Că românul prost până nu vrea să pară deștept nu e român. Asta ca să vă învăț și gramatică, în afară de a vă învăța cum să faceți bani online…bonus de la mine…

Să începem dar și să uităm introducerea introducându-ne într-un domeniu relativ nou – criptomonedele.

Astăzi vom vorbi despre criptomonede după cum bine ați ghicit.

De ceva vreme valoarea criptomonedelor scade într-un mod care produce repercursiuni. Să ne uităm doar la autovehiculul Tesla, care nu mai este disponibil la cumpărare prin cripto.

Înainte de această scădere bruscă, creșterea s-a făcut pe o perioadă de câteva luni pentru unele cripto mai noi și ani pentru altele mai vechi. Când spun „criptomonede noi” sau „criptomonede vechi” termenul e relativ. La fel ca firele de păr din cap. Sunt multe trei fire de păr? Nu. Nu pe cap. Dar în ciorbă?…

Nu aș spune că pentru unele cripto scăderea a fost mai mare decât creșterea, în special pentru cele pe care eu le-am cumpărat. Așadar tot pe profit am rămas. Acest lucru dacă este să ne raportăm la valoarea lor în euro sau dolari. Valori importante la momentul actual, esențiale, pentru că aceste bancnote sunt folosite pentru a le cumpăra. Cât timp oare?…

Ceea ce recomand este să nu țineți seama de valoarea lor actuală în euro, dolari sau orice altă monedă. Lucrul de care trebuie să țineți cont este numărul lor. Cantitatea în care le dețineți pe fiecare. Și funcția lor. Acest lucru îl recomand deoarece, cel mai probabil, cu timpul, percepția asupra banilor se va schimba. Ceea ce ne va mai rămânea atunci vor fi aceste cripto.

Așa că recomand să-ți faci cont pe una dintre platformele de trading precum Coinbase, Stormgain sau Blockchain și să cumperi. Să începi să cumperi. Eu însumi am făcut acest lucru. Și poți să cumperi chiar și cele mai ieftine, noi, sau puțin cunoscute. Cum am mai spus, importante sunt numărul lor și funcția pe care o au. Căci fiecare criptomonedă are o funcție pe piața de criptomonede. Nimic nu este întâmplător.

Platforma pe care eu o folosesc pentru a cumpăra este Coinbase. Cu ea poți și câștiga criptomonede în valoare de aprozimativ 300 de lei doar în 15 minute. Câștigul este garantat pentru oricine își face cont. Îți poți face cont AICI în cazul în care vrei. Cum câștigi mai exact? Răspunzând la niște întrebări după cei vei fi urmat un super-minicurs de 1 minut . După fiecare astfel de minicurs ai de răspuns la o întrebare. Chiar dacă greșești răspunsul poți să revii asupra lui până alegi varianta corectă. Nu sunt decât vreo patru variante. Așa că, câștigă și tu! Criptomonedele le poți transforma în Euro și retrage în contul tău bancar sau pe cardul tău, sau le poți păstra așa cum sunt. Personal îți recomad să le păstrezi.

Nu recomand să le vindeți, chiar dacă este ispititor să vinzi criptomonedele în valoare de 300 de lei. 300 de lei în 15 minute sau aproximativ sună tentant pentru toată lumea care deține un card, nu? Eu însă recomand să le păstrezi. Și dacă se poate mai degrabă să cumperi. În cazul în care cumperi de cel puțin 100 de dolari și ți-ai făcut un cont prin link-ul oferit de mine (aici) primești bonus 8 euro și ceva. Și eu la fel.

Fie că este Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP sau orice altă criptomonedă, mai veche sau mai nouă, cumpăr-o! În cantități cât mai mari. Nu te speria dacă valoarea lor începe să scadă! Și nu începe să vinzi! Poate să scadă și până aproape de zero virgulă. Lasă-le acolo și nu intra în panică! Pentru că, cum am mai spus numărul lor contează. Te întrebi poate de ce? Pentru că în viitor vei cumpăra bunuri și chiar hrană cu și pe baza acestor criptomonede. Într-un viitor mai îndepărtat să spunem. Așa că gândește-te te rog la aceste criptomonede ca la un copac, de exemplu nuc, care dă roadă abia după 7 ani. Ele cresc, însă roada lor, plăcerea de a le degusta, dacă îmi permite-ți termenul, de a le valorifica, va apărea peste mult timp.

Fă-ți cont pe Coinbase AICI sau Stormgain AICI și cumpără, cel puțin de 100 de euro dacă-ți permiți, dacă nu măcar de 5 Euro, să vezi cum e, cum se face…Privește-o ca pe o investiție. Și una foarte profitabilă.

Ca să-ți dau un singur stimulent îți spun că eu am cumpărat criptomonede de 5 EUR acum aproximativ 6 luni iar acum, chiar dacă piața a scăzut iar valoarea lor a scăzut mult, tot este de ATENȚIEPATRU ORI MAI MARE DECÂT ACUM ȘASE LUNI. Acum am 20 de EUR. Am un câștig de 15 EUR în șase luni. Dacă investeam nu 5 ci 5000 de EUR, acum eram cu un câștig de 15.000 de EUR în șase luni. Asta ar fi însemnat că, câștig vreo 2000 de EUR pe lună fără să fac nimic. Suma aceasta este salariul a unui profesor-doctor la univesitate care încă mai merge la muncă. De-ai zic faceți-vă cont și investiți!

Mai ales acum, la momentul când scriu acest articol, prețul lor este mic. Un Litecoin costă 147 de EUR. Asta pentru a avea o referință în timp…pentru a avea cum ne raporta în viitor pentru cei care vor citi acest articol peste mai mult timp. Tot pentru a ne putea raporta la ceva o să spun că o pâine de 500 g costă de unde cumpăr eu pâine 0.60 EUR.

Poți și câștiga și face profit în euro sau dolari, dacă asta urmărești. Pentru că se poate și au mai făcut-o și alții. Însă pentru aceasta trebuie să începi să cumperi. Poți cumpăra cu cardul. Este simplu.

Cel mai mult mă ajută faptul că cei care îmi vor citi articolul și îmi vor fi urmat sfatul, peste unul sau doi ani își vor aminti unde l-au citit și vor reveni, îmi vor revizita site-ul.

Acestea fiind spuse îți doresc succes și nu uita, dacă ai întrebări sau nelămuriri îți stau la dispoziție prin comentarii.  Sau poți să-mi scrii un mesaj folosind formularul de la pagina de contact AICI. Succes!

Cu bine!

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank