Dacă ești un fotograf pasionat, s-ar putea să te întrebi cum poți câștiga bani cu fotografiile tale. Deși cu siguranță poți vinde imprimeuri offline, există și alte moduri de a face bani din fotografia ta. Îți poți vinde fotografiile pe internet, prin încărcare lor pe site-uri de fotografie.

Companii precum Shutterstock, Getty și isockphoto vor cumpăra pozele tale și le vor vinde. Companiile vor face tot marketingul pentru tine și nici măcar nu ai nevoie de un site web sau de un vânzător pentru a face bani.

Vânzarea fotografiei ca serviciu este o altă opțiune. Acest model de afaceri este foarte ușor de început și îți poți vinde munca în funcție de potențialii clienti. Pentru a-ți vinde fotografiile ca serviciu, poți crea un site web, poți lista fotografiile în directoare independente sau să creezi o pagină de Facebook pentru a-ți prezenta munca.

Depinde de tine și ce abilități ai. S-ar putea să ai nevoie să te conectezi la nivel local pentru a-ți construi audiența, adică să-țo faci o rețea de clienți.

O altă modalitate de a-ți vinde fotografiile este prin intermediul site-urilor de fotografii stoc. Site-urile de fotografie de stoc sunt modalități excelente de a-ți face fotografiile văzute de milioane de oameni. Multe dintre aceste site-uri web plătesc, de asemenea, bine pentru pozele tale. Contribuind cu un număr mare de fotografii, îți poți maximiza câștigurile.

Odată ce te obișnuiești cu ideea, în curând ve-i vinde fotografii și vei trăi din asta.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank