Aurul nu este singurul metal prețios pe care poți să-l deții și a cărui valoare poate crește. Argintul este iarăși un metal prețios, dar mai mult decât atât, mai nou, el este folosit și în industria construcției de mașini și utilaje pentru piese electronice sau în unele dispozitive electronice sau electrice.

Indiferent de ce ar fi, aur sau argint, investind în ele, cumpărând o cantitate oarecare de aur sau argint banii tăi sunt mai în siguranță decât la oricare altă bancă. Băncile pot da faliment, dolarul sau euro se poate devaloriza la moduri extreme într-un potențial dezastru financiar mondial, însă aurul va rămânea aur și argintul argint.

Valoarea acestora rămâne chiar dacă nu crește substanțial, cu toate că de-a lungul timpului s-a înregistrat o creștere constantă pe parcursul a zeci de ani. De zeci de ani valoarea lor tot crește și probabil va crește pentru zeci de ani.

De unde putem cumpăra aur sau obiecte din aur și argint. Nu este rău să ai bijuterii din aur și argint, acestea fiind la purtător, poți avea grijă de ele mai ușor. Însă cel mai indicat este să-ți cumperi aur și argint în mici lingouri, în cazul în care capacitatea ta financiară este limitată, sau chiar mai mari, dacă ai bani înde-ajuns. Dacă vrei să cumperi lingouri din aur o poți face chiar aici pe eMAG.

Nu vei regreta cu siguranță niciodată faptul că ai investit în materiale prețioase deoarece această investiție îți prezervă banii, adică valoarea banilor tăi va rămânea neschimbată atât pe timpul vieții tale cât și generație după generație pentru simplu fapt că formula chimică a aurului rămâne neschimbată, ca să zicem așa.

Chiar dacă dolarul sau euro nu vor mai valora nimic în timpul unei eventuale crize financiare, aurul va avea aceeași valoare, pentru simplu fapt că este un material concret, fizic, și se va nota întotdeauna cu Au în tabelul periodic al elementelor lui Mendeleev.

Despre argint putem spune același lucru. Argintul are niște proprietăți specifice și din acest motiv ele este utilizat și în electronică pentru anumite piese de mașini sau dispozitive electronice, în unele cazuri fiind de neînlocuit, adică stric necesar. Din acest motiv el, argintul, va deveni din ce în ce mai scump, piesele electronice producându-se într-o cantitate din ce în ce mai mare pentru fel și fel de dispozitive. Dacă vrei să cumperi argint o poți face aici pe eMAG (lingouri).


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank