Am scris de-alungul timpului câteva (destul de multe articole despre cum să câștigi bani online). În special din sondaje de opinie. Acest lucru îl poți face chiar și de pe un simplu smartphone. Unele site-uri cer să ai măcar o tabletă iar altele un laptop. Totuși se pot câștiga și cu un simplu smartphone.

Iată aici lista de articole cu link de trimitere spre articole pe care să le citești despre cum să câștigi bani din sondaje de opinie:

  1. MOBROG sondaje de opinie chiar te plătește
  2. Mobrog sondaje de opinie te plătește pe loc
  3. 10 site-uri de sondaje de opinie care chiar te plătesc
  4. I-Say sondaje de opinie chiar te plătește

Și o să mai adaug aici un site despre care nu am scris niciun articol dedicat, acesta se numește Daedalus.

Încă ceva vreau să mai adaug, pentru a putea retrage bani ai nevoie de cele mai multe ori de un cont de PayPal. Intră pe articolul cum să faci un cont de PayPal pentru a afla cum. Articolul e scris în 2018 dar e valabil și acum.

Intră pe toate articolele subliniate și marcate cu roșu din click pe acestea. Ele te vor învăța cum să faci bani online. Succes! Și dacă ai întrebări sau nedumeriri legate de cum să faci bani din sondaje de opinie trimite-mi un mesaj la rubrica de contact sau apelează pe nr. meu +40745289999 și specifică faptul că mă suni pentru sondaje.