Am tot scris pe acest site despre cum să câștigi bani din sondaje de opinie. Nu este greu deloc. Iată aici și aici două articole scrise despre cum să faci acest lucru. Am fost întrebat de către un cititor cum se face că el nu a câștigat mai nimic.

Iată ce ar trebui să faci: în primul rând trebuie să răspunzi la toate invitațiile. Nu există că te plictisești și nu mai răspunzi. Pot fi și 10 sondaje la care nu te califici, însă încerci următorul. Ei bine nu or să fie zece, era o metaforă, însă trebuie să persiști în a încerca să răspunzi, și să te înscrii pe cât mai multe site-uri.

În al doilea rând poți câștiga bani și recomandând site-urile respective, nu doar răspunzând la sondaje. Așa că dacă ai un site sau un profil sau pagină de Facebook, Twitter, sau altele, cu cât mai mulți vizitatori și fani, poți recomanda aceste site-uri și altora, și să câștigi astfel și din recomandări.

Eu v-am prezentat la un momentdat dovezi aici care relatau că eu chiar am câștigat sume frumușele. Poți face bani din sondaje de opinie și să-ți rotunjești veniturile, sau să faci ceva în plus pe lângă salariu. Sau să faci o sumă de bani, în timp bineînțeles, cu care să-ți cumperi un obiect, un smartphone de exemplu.

Sondajele sunt o metodă la ușoară, ce nu necesită cunoștințe speciale, trebuie doar să știi să folosești un laptop, și uneori doar un smartphone. Toată lumea știe cred cum se face acest lucru, suntem în anul 2022, totuși. Dacă nu știe ar trebui să știe.

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank