Dacă, căutați modalități de a câștiga mai mulți bani online, este posibil să vă întrebați cum să câștigați bani cu marketingul afiliat. O modalitate bună de a începe este să utilizați o campanie de conversie direcționată și optimizarea pentru motoarele de căutare pentru a câștiga un comision la fiecare achiziție. Campaniile de conversie direcționate vă ajută să atrageți noi vizitatori pe site-ul dvs.

Campanii de conversie direcționate

Marketingul afiliat poate fi un flux profitabil de venituri cu o investiție inițială minimă. Pentru a vă optimiza campaniile, adunați date din 200 de programe de afiliere și 20 de programe aleatorii din 10 industrii pentru o perioadă de măsurare de șapte zile. Apoi, determinați care dintre aceste metode are cele mai mari rate de conversie. Cu cât rata de conversie este mai mare, cu atât poți câștiga mai mulți bani prin marketing afiliat. Dar înainte de a implementa oricare dintre aceste strategii, luați în considerare aceste trei lucruri importante:

#1 SEO

Dacă sunteți nou în marketingul afiliat și vă întrebați cum să începeți, există multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă maximiza succesul. Primul pas este cercetarea diferitelor produse care sunt disponibile și pentru cât de mult se vor vinde. Odată ce aveți nișa dvs., puteți colecta oferte pentru parteneri afiliați și puteți începe să le promovați clienților potențiali. În cele din urmă, cu cât puteți genera mai mult trafic către linkul dvs. de afiliat, cu atât veți obține mai multe venituri.

Pentru a vă crește șansele de a face vânzări, alegeți linkuri afiliate care sunt relevante pentru conținutul dvs. Asigurați-vă că vă optimizați linkurile pentru conversii, plasându-le în locuri strategice pe site-ul sau blogul dvs. Afiliații care nu au ratele de conversie adecvate cred adesea că au nevoie de trafic de zece ori mai mare pentru a obține profit înzecit, ceea ce pur și simplu nu este adevărat. Ratele de conversie ale afiliaților pot fi de până la 2%, așa că eforturile dvs. trebuie să fie extrem de direcționate.

#2 Cost-pe-clic

Unul dintre cele mai importante aspecte ale marketingului afiliat este cost-per-click (CPC). CPC vă permite să urmăriți de câte ori un consumator face clic pe o reclamă. Fără un număr mare de consumatori, nu veți ști niciodată cât de reușită a fost campania publicitară. Acest tip de marketing este considerat mai eficient decât CPM deoarece indică faptul că consumatorul a întreprins o anumită acțiune – fie achiziționarea produsului, fie aflarea mai multor informații.

Când decideți ce să promovați, trebuie să luați în considerare costul pe clic (EPC). Mulți oameni își încep cariera de marketing afiliat alegând produse cu cel mai mic EPC. Apoi cumpără anunțuri cu plata-pe-clic și speră că un mic procent din acele clicuri se vor converti în vânzări. Cu toate acestea, odată ce vă cunoașteți EPC, puteți utiliza aceste informații pentru a lua decizii mai bune și pentru a viza produse cu EPC mai mare.

#3 Cost-pe-achiziție

CPA, sau Cost-Per-Action, este o măsurare a costului agregat asociat cu achiziționarea unui singur client. Termenul se referă de obicei la o vânzare, dar se poate referi și la alte evenimente de conversie, cum ar fi trimiterea formularului, cererea de apel invers sau descărcarea aplicației. Indiferent de tipul de conversie, CPA este o componentă esențială a unei strategii de marketing eficiente. În cele din urmă, este important să înțelegeți raportul cost-pe-achiziție, astfel încât marketingul dvs. online să poată fi eficient și profitabil.

CPA este un model de marketing afiliat în care agentul de publicitate plătește numai atunci când un vizitator finalizează o acțiune dorită. Costul poate fi folosit pentru a promova o mare varietate de produse și servicii. Această metodă s-a dovedit a fi extrem de profitabilă și poate aduce mii de dolari într-o lună. Mai mult, afiliații primesc venituri reziduale ani de zile. Există mai multe avantaje ale CPA și beneficiile sale atât pentru agenții de marketing afiliați, cât și pentru editori.

Platforma Profitshare te poate ajuta în demersul tău de a te întreține sau face o mică avere din blogul tău. Înscrie-te AICI pe Profitshare și începe să câștigi și tu.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank