Am mai vorbit într-o postare anterioară despre despre cum poți câștiga bani cu Coinbase. Este foarte simplu și nu este greu deloc. Tot ceea ce ai nevoie este să-ți faci AICI un cont de Coinbase, să-ți verifici contul pe mail și apoi să completezi lecții de acolo. Acele lecții te învață defapt despre cum funcționează anumite criptomonede.

Completând acele lecții, la care chiar dacă greșești răspunsurile poți să revii asupra lor, câștigi 3 EUR, sau sume de aceastea în criptomoneda despre care ai învățat. Poți acumula am impresia cripto în valoare de vreo 120 și ceva de RON. Ceea ce nu este de lepădat având în vedere că timpul investit este doar de vreo jumătate de oră. Și cum am mai spus, nu este greu și poți reveni asupra răspunsurilor chiar dacă ai greșit. Așa că no stress.

Și dacă vrei să-ți faci un cont de Coinbase o poți face AICI, gratuit, și la peste 84 EUR investiți câștigi și tu și eu cel care am recomandat Coinbase câte 8.4 EUR. Cu aproximație. Așa că având în vedere aceste circumstanțe nu văd de ce nu ți-ai face un cont de Coinbase având în vedere faptul că este gratuit și nu trebui să investești bani. Măcar să-l ai acolo, că nu se știe.