…nici mai mult sau mai puțin. Adică nu vin cu sume fabuloase pe care practic este imposibil să le atingi vreodată. Vin cu un ghid complet și gratuit, pe care inițial vroiam să-l public în format PDF, și pe care să cer 5 EUR. Pentru că merită 5 EUR să câștigi 700 RON. Sunt niște informații acumulate și cumulate  într-un singur loc. Și nu trebuie să faci decât ceea ce spune aici. Și, poate cel mai important, nu necesită cunoștiințe avansate într-ale calculatoarelor. Nu trebuie să știi programare sau altceva. Nu trebuie să știi decât să citești și să folosești un calculator și un smartphone. Acest lucru toată lumea îl știe. Cel puțin un smartphone cred că și generațiile mai tinere și generațiile cu vârste mai înaintate cunosc. Sau cel puțin o parte dintre ele.

Așadar cum am câștigat eu 700 LEI pe lună. Să spunem că 700 lei este o sumă generică, rotunjită. Pentru că poate fii mai mult sau poate fii mai puțin cu câteva zeci de lei. Ceea ce este important este faptul că de la lună la lună suma creștee și încep să câștig din ce în ce mai mult. La data la care scriu acest articol atât am câștigat.

Acum că am făcut introducerea haideți să vedeți cam ce avem de făcut. Și care sunt primii pași sau de ce ai nevoie ca să faci și tu această sumă de bani.

#1 O adresă de email

Pentru a te înscrie pe site-urile care te plătesc ai nevoie de o adresă de email. În cazul în care nu știi cum se face o adresă de email iată AICI pe acest link roșu un video pe YouTube despre cum poți face o adresă de email de tip Gmail, în limba română. În cazul în care nu știi și nu te descurci contactează-mă folosind metodele de la rubrica CONTACT.

#2 Un laptop și un smartphone

Presupun că ai pe undeva prin casă un PC sau un laptop cât de vechi și un smartphone acceptabil. În cazul în care nu ai laptop îți recomand un laptop asemănător cu al meu pe care îl poți comanda aici.

Iar în cazul în care ai doar un telefon obișnuit, deși e foarte greu de crezut, îți recomand pe acesta care va satisface pentru moment cerințele acestui ghid.

Nu îți recomand să împrumuți bani pentru a cumpăra aceste lucruri. Vezi cum faci și te descurci cum poți, pui deoparte din ce mai câștigi tu, pentru a ți le cumpăra.

#3 Înscrie-te pe aceste site-uri

Te rog să te înscrii pe aceste site-uri cu adresa de email:

Ipsos I-Say. Înscrie-te AICI. Acest site mi-a adus 50 de EUR luna aceasta.

MOBROG. Înscrie-te AICI. Acest site mi-a adus 10 EUR luna aceasta.

Daedalus. Înscrie-te AICI. Acest site mi-a adus 84 LEI luna aceasta.

Profitshare AICI. Acest site mi-a adus 90 LEI luna aceasta.

JTN Panel. Pentru a primi o invitație de înscrie-te pe JTN Panel scrie-mi la rubrica contact AICI. Acest site mi-a adsus 100 LEI luna aceasta.

My Voice. Acest site mi-a adus 10 EUR luna aceasta.

Mercury Research. Acest site mi-a adus un voucher Emag în valoare de 100 LEI luna aceasta.

Talk Online Panel, acest site mi-a adus un voucher de 44 LEI luna aceasta.

Înscrie-te pe toate aceste site-uri și completează sondaje de opinie, pentru a câștiga bani, în afară de Profitshare care este un site de Marketing Afiliat. Pe Profitshare nu trebuie decât să promovezi produse sau servicii de acolo, pe Pagina sau profilul tău de Facebook, sau pe un profil social de al tău. Și astfel se pot face banii.

Să nu uităm că este posibil să nu faci din prima lună suma menționată în titlu. Trebuie însă să insiști.

Adică trebuie să promovezi produse și servicii sau să completezi sondaje de opinie cât mai multe.

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank