Ok dragii moșului. Sper că vă găsesc bine și sănătoși!

Din câte am scris până acum pe acest subiect și anume 3000 de lei pe lună din sondaje s-ar părea că, cu aceste informații, ve-ți face doar până acum, 2000 de lei pe lună. Mai mult sau mai puțin.

Să continuăm așadar cursa pentru următorii 1000 de lei. Nu va fi grea dar nici ușoară. Poate fi chiar și plăcută uneori, de cele mai multe ori defapt. Mai ales atunci când îți intră banii în cont.

blank

Nu sunt sume extraordinare de bani, știu, însă dacă înmulțești asta cu 30 de zile, să spunem că nu e chiar nimic. Totul este să ai răbdare și…să muncești. Adică să răspunzi la sondaje. Citește-mi articolele anterioare legate de acest subiect. Le enumăr mai jos. Acesta este ultimul și o să încerc să clarific și niște trebui, ca să nu fiți total în ceață.

Articol 1

Articol 2

Articol 3

Articol 4

Citiți toate aceste articole. Știu că sunt mai hazardate. Nu sunt chiar tehnic bine organizate. Însă aduc informație. Și sper să distingeți din ele ce este important. Și anume:

-site-urile pe care vă recomand să vă faceți cont,

-metodele prin care puteți primi banii sau încasa recompensele,

-recomandarea mea de a persista chiar dacă uneori nu te califici la vreun sondaj, două, sau mai multe,

-verificare email-urilor periodic pentru a vedea dacă au apărut sondaje noi și activarea notificărilor pe telefon la apariția unui email nou, pentru a răspunde cât mai repede,

-distribuirea și recomandarea în mod inteligent a site-urilor care te recompensează pentru membrii aduși.

Acum că am deslușit misterul și, puțin am mai clarificat, să vedem care sunt celelalte site-uri din care poți câștiga.

#16 Paid To Read Email

Update: S-a întâmplat ceva, nu mai plătesc pentru email-urile pe care le deschizi.

De fiecare dată când apar unul sau mai multe sondaje noi pe acest website ești informat printr-un email. Dacă citești acel email îți va aduce puncte. Trebuie să dai și click pe un link pentru asta. Nu sunt viruși, nu sunt probleme. Verificat. În afară de asta, răspunderea la sondaje de opinie iar îți va aduce puncte. Sunt trei site-uri asociate acestui site care te plătesc. Așadar sunt mai multe oportunități de câștig. Inclusiv afișarea de banere la tine pe site care promovează acest site. Dacă nu ai site nu e problemă, poți copia link-ul și distribui în grupuri pe Facebook, pe profilul tău sau în alte părți care permit așa o chestie.

Din acest site se pot face estimez cam 500 de lei pe lună. Însă asta răspunzând, și promovând intens. Sunt și eu de-abia la început, și de-abia l-am descoperit. Practic, câștigul este nelimitat dacă stai să te gândești că poți câștiga din promovare. Însă tot practic, trebuie să fii înscris pe grupuri de Facebook unde există multe și foarte multe persoane interesate de câștig.

La început primești un bonus de 3 $, de bun-venit. Eu de-abia mi-am făcut cont și am deja 4 $. Suma minimă de retras este de 15 $.

Fă-ți cont AICI și câștigă și tu.

Până acum teoretic avem 2500 de lei. Orientativ.

#17 Timebucks

Acesta este un site foarte popular unde sunt înscriși foarte mulți membrii din toată lumea. Poți câștiga atât din sondaje cât și din alte task-uri. Estimez un câștig undeva la 250 de lei pe lună dacă te ocupi mult și zilnic. Asta în afară de celelalte website-uri despre care am vorbit până acum. Chestia este să vrei. Intră doar pe el să vezi.  Fă-ți cont AICI pe Timebucks.

Și iată că până acum avem să zicem 2750 de lei pe lună, bani pe care îi poți câștiga din site-urile enumerate până acum. Și apropo, pe care trebuie să-ți faci cont dacă vrei să câștigi și tu. Îți trebuie și o adresă de email în cazul în care nu ai. Dacă nu știi cum se face una intră AICI pe acest video să vezi cum îți poți face o adresă de email.

Nu numai pe acest site ai nevoie de o adresă de email ci pe toate. Asta pentru a-ți creea conturile. Nu este foarte greu de făcut.

Să continuăm cu site-urile…

#18 DollarClix

Și cu acest site poți câștiga vreo 250 de lei pe lună devreme ce este oarecum asemănător cu anteriorul. Important este să vrei. Și nu uita că, căștigurile vin în timp. Fă-ți cont AICI pe DollarClix.

Iată că am vorbit până acum despre o sumedenie de site-uri. Și iată că până acum teoretic am putea câștiga 3000 de lei pe lună doar răspunzând la diferite sondaje și efectuând diferite task-uri precum vizionarea de reclame, sau jucarea de jocuri. Și iată că avem un venit potențial de 3000 de lei, câștigați în majoritate în EUR sau dolari, cu plata prin PayPal.

Hai totuși să mai adăugăm încă două, pentru a fi cât mai siguri că facem această sumă.

#19 PrizeRebel

Acesta este încă un website, cu un design plăcut și neobositor ochilor, mult asemănător ca funcțiuni cu ultimele două. Poți răspunde la sondaje de opinie dintre cele mai variate și efectua diverse task-uri, precum jucarea diferitor jocuri pentru a câștiga puncte. Punctele le poți transforma în bani.

Fă-ți cont AICI pe PrizeRebel!

#20 ySense

Ceva foarte asemmănător cu ultimele trei. Tot cu multiple posibilități de a răspunde la sondaje. Tot cu multiple posibilități de a efectua task-uri. Și asta nu e decât de bine, pentru că așa câștigurile pot fi mai mari.

Pe final

Unele dintre aceste site-uri se folosesc de altele principale din care vin sondajele. Pot fi două sau mai multe site-uri care îți cer să răspunzi la același sondaj. Ori tu dacă ai răspuns deja și ai câștigat deja nu te mai califici a doua oară. Pentru că deja ai răspuns.

Sunt mai multe site-uri decât am enumerat eu aici. Poți căuta și tu pe Google. Sunt unele site-uri care îți cer să răspunzi la sondaje prin videouri sau prin screen-recorder-uri. Acestea sunt mai bine remunerate. Personal mi s-a întâmplat.

Sunt site-uri care îți pot cere să participi live, împreună cu mai multe persoane, la o întâlnire de grup, în care să răspunzi la diferite întrebări. Și acestea sunt foarte bine remunerate. De ex. 120 lei pe două ore de Live pe Zoom. Mi s-a întâmplat și asta.

Așadar, posibilități sunt multe. Înscrie-te deocamdată pe cele de care ți-am vorbit până acum. Verifică-ți email-ul zilnic și vezi dacă ai primit invitație de a răspunde sau, mai bine, activează-ți notificările la email pe telefon pentru a vedea imediat email-ul. Așa vei putea fi mai promt și răspunde mai repede. Și nu vei rata ocazii.

Cu bine!

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank