Dacă data trecută vă vorbeam de încă ceva site-uri de sondaje de opinie prin care poți câștiga bani, de data aceasta am să mai adaug încă și am să vă vorbesc despre ele.

Iată aici cele trei articole anterioare:

Unu

Doi

Trei

Până la momentul respectiv erau vreo 1000 de lei pe care îi puteai câștiga online. Ceea ce pentru unii ar fi un adevărat venit, și care se pot obține prin perseverență, prin muncă constantă și consistentă. Mai exact nu trebuie să te lași bătut dacă nu te-ai calificat la vreun sondaj ci să-l încerci pe următorul.

Ceea ce este super este faptul că acest venit îl poți obține de la tine de acasă, fără șefi sau șefe. În cazul în care simți nevoia să ai unul te invit să te angajezi, asta așa ca să mai destindem atmosfera.

Însă se pot face bani și fără a avea șefi. Poate doar clientul…că vorba aia, clientul nostru, stăpânul nostru.

De-asemenea trebuie, ar fi bine mai bine spus, să promovezi acele website-uri prin link-uri dedicate prin care poți câștiga suplimentar, din promovare. Pentru că unele site-uri îți permit acest lucru. În cazul în care nu știi unde să găsești link-ul de promovare la website-urile care dețin acest lucru întreabă-mă printr-un mesaj la rubrica CONTACT, și îți voi răspunde cât de repede pot.

În cazul în care nu știi cum și unde, îți spun că, poți face acest lucru chiar pe profilul tău de Facebook dacă ai mulți prieteni, pe grupuri pe care ești înscris sau pe pagini sau pagina ta. Cu siguranță vor mai exista persoane care vor să se înscrie, să facă bani. La fel cum am vrut și eu l-a rându-mi sau cum este posibil să vrei și tu.

Așadar să vedem care sunt următoarele website-uri din care poți câștiga bani. Și vă rog să mă credeți că nu este ușor deloc să faci atâta research, să storci internetul de site-uri valabile și pentru RO din care să câștigi bani din sondaje. De aceea sper să le luați în considerare și să vă țineți de treabă oricât de mic vi s-ar părea venitul la început.

#13 Viewpoint Panel

Un alt site care te plătește prin PayPal pentru a răspunde la sondaje de opinie este Viewpoint Panel. Vă puteți face cont AICI. Recompensa minimă pe care o puteți retrage este de 5 EUR. Poți face și două sau mai multe asemenea recompense pe lună însă este necesar să-ți completezi tot profilul și să fii atent când au sondaje noi. Asta înseamnă vreo alți 50 de lei. Unele persoane se califică la mai multe sondaje altele la mai puține, deci prin urmare mai puțini bani. Acest lucru depinde și de categoria socială sau de vârstă. Însă merită încercat.

#14 iVox

Acesta este un alt website cu care poți câștiga. Pe acest website câștigi cupoane de reducere. Merită încercat iar dacă te califici ai iarăși recompense în valoare de vreo 50 de lei lunar, în medie și cu aproximațiede. Și iată că până acum din aceste două website-uri ai încă o sută de lei. 100 lei. Până acum avem cu aproximație 1100 de lei.

#15 Univox

Acesta este un alt website din care poți câștiga răspunzând la sondaje și completând diverse task-uri. Uneori câștigurile pot fi mari și poți ajunge la câștiguri mari fiind cât mai activ pe acest website, completând cât mai multe sondaje, efectuând cât mai multe task-uri și recomandând-ul cât mai multor persoane. Astfel poți ajunge și la câștiguri de 100 de lei să zicem într-o lună de zile. Site-ul este în mare în limba vecinilor noștrii unguri, însă sunt și părți traduse și te descurci. Fă-ți cont pe Univox AICI.

Și iată că până acum avem 1200 de lei lunar.

Pentru a ne ușura sarcina, atât mie cât și Dv. cititorilor mei, o să sărim peste 800 de lei, bani pe care îi puteți face doar recomandând aceste site-uri cât mai multor persoane. În special cele din primul articol.

Așadar, până acum, avem 2000 de lei pe care îi poți câștiga lunar. Unii ar spune wow. Însă nu este chiar așa. Este de muncă și ca orice ban câștigat…trebuie muncit pentru ei. Adică să răspunzi cât mai multor sondaje, pe toate aceste website-uri. Și, foarte important, să recomanzi și altora.

Următorul articol AICI.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank