Poți câștiga 1200.00 lei românești într-o singură lună doar lucrând de la un laptop și/sau telefon.

Este foarte simplu și nu necesită cunoștințe avansate de calculator, de muncă la calculator.

Pasul I

În primul rând sondajele de opinie despre care tot am vorbit aici și aici îți pot aduce mulți bani. Vizitează acele articole subliniate și aplică la toate site-urile de acolo. Nu este o muncă stresantă și chiar se poate. Îți vei da singur/ă seamă ce ai de făcut.

Doar aplică ce scrie acolo și citește atent/ă tot ceea ce scriu/am scris până acum.

E ușor și cu siguranță vei reuși.

Însă trebuie ca și să întrebi pe cineva în cazul în care nu știi cum se face o adresă de email sau un cont pe acele site-uri. Doar roagă-l/-o pe cel pe care îl/o cunoști ca să te ajute ca să faci conturile respective.

Bun. Până aici am vorbit despre metoda numărul 1, sondajele de opinie. Dacă vrei să înveți mai multe despre această metodă citește mai multe aici în categoria muncă la domiciliu. Acolo în acea categorie vei găsi și mai multe metode de a lucra online, muncă ușoară, și de a face bani.

Unele persoane chiar merită să aibă o muncă ușoară.

Pasul II

În cazul în care nu ai un laptop cumpără-ți unul mai ieftin pentru început de aici de pe Emag. Îți oferă și garanție. Sau de unde vei avea cum. În cazul în care nu ai telefon mobil de tip smartphone cumpără-l pe acesta care te ajută mult sau unul asemănător.

În cazul în care nu ai bani te rog nu împrumuta de la bancă și nu fă credite.

Folosește  metodele descrise de a face bani pentru a-ți cumpăra măcar un laptop mai ieftin. Cu timpul vei face bani și îți vei putea permite unul mai performant. Sau muncește undeva cum poți și fă bani de un laptop. Nu uita că urmează iarna și vei avea mult timp în care nu prea poți ieși din casă așa că îți vei avea cu ce să ocupi timpul. (fac inflexiuni cu limba română și totul felul de experimente dar sunt sigur că tu înțelegi, dragă cititorule/cititoare-o.

Pasul III

Site-uri de cripto. Site-urile de criptomonede pe care le cunosc și cu care poți face bani imediat sunt:

Coinbase

StormGain

Aceste site-uri au și aplicații, așa că stând la un loc de muncă și cât ai timp liber și nu ai ce face, nu ai treabă pe moment, poți să-ți faci cont pe acestea.

Despre acestea v-am vorbit în articolele acestea și acestea.

Pasul IV

O altă metodă care este încă ușoară sunt aplicațiile. Dacă vrei să te limitezi la o sumă mai mică de bani te descurci doar cu acestea. Dacă vrei însă să treci în etapa următoare, trebuie să îți faci un blog, sau cel puți un canal de YouTube. Nu e neapărat să te filmezi pe tine. Poți înregistra videotutoriale.

În cazul în care vrei să-ți faci un blog pe WordPress apelează-mă aici. Fac astfel de servicii contracost. Adică, creare de bloguri, perfect legale, îndeplinind toate normele și reglementările noi apărute din UE.

Pe blog vei putea promova mult mai mult produse și servicii.

Cam acestea sunt toate metodele pe care vi le recomand.

 

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank