Citisem la un moment dat o carte de finanțe personale scrisă de un celebru antreprenor de succes american. Cartea făcuse vâlvă la la momentul apariției și continuă să aibă succes și acum după zeci de ani.

Conform autorului, unul dintre principiile bogăției materiale, este următorul: nu alegi dintre a face un business sau altul, ci le faci pe ambele. Dacă stai bine și te gândești, acest lucru chiar se practică. Primul exemplu care îmi vine în minte este chiar autorul acelei cărți care avea o companie, scria și cărții și ținea și seminaries. Cumva reușea să le facă pe toate.

Un alt exemplu care îmi vine în minte este Gary Vainerchuck, antreprenor american, care se ocupă cu mai multe chestii deodată. Așa că, dragă cititorule, nu trebuie să te simți frustrat, să stai în balanță între a alege dintre a începe un business sau altul. Pur și simplu le faci pe ambele cât poți tu de bine. În felul acesta nu-ți va părea rău, privind în urmă după un timp și, probabil te vei gândi: aș fi putut să o fac și pe asta.

Când ești tânăr și la început de drum ideea de a fi propriul tău șef pare ruptă din rai, genială. Când începi să pui în practică însă, de multe ori, oamenii nu împărtășesc entuziasmul tău. Din acest motiv, e bine să începi cât mai de jos, cu cât mai puține resurse financiare. Nu riști mult, nu pierzi mult.

Cum alegi? Ei bine ar trebui să alegi în primul rând aria care este comună dintre ceea ce ești pasionat să faci plus nivelul de cunoștințe (expertiză). Îți place agricultura, te pasionează? Fă-o! Dar dacă habar nu ai cum se face, nu știi pe nimeni să te învețe cum se sădește, și nu ai făcut-o niciodată, mai bine nu.

Când ai o oarecare experiență și cunoștințe într-un domeniu, pe acel domeniu ar trebui să mergi. Și încă ceva, nu uita: cel mai bun lucru la care ești cel mai bun este chiar ceea ce faci acum.

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank