Există o diferență între a face o sumă de bani fixă venită din vânzarea unui site de exemplu sau a oricărui bun digital în variantă unică și un venit continuu. Putem asemui acest venit continuu cu un robinet de la o fântână sau cișmea din care curge apă. Fie că, curge mai mult sau mai puțin, curge. Venitul egal apă.

Acest venit continuu, care se poate întinde pe zeci de ani nu este venit în urma unei tranzacții unice, adică vinzi ceva de mare valoare, ci poate intra în cont de-alungul unei foarte mari perioade de timp în mod mai mult sau mai puțin regulat. Vă dau un exemplu…un scriitor câștigă bani prin intermediul unei editurii, chiar dacă nu mai scrie cărți, și cu acest lucru putem zice că are un venit care poate fi considerat continuu.

Ca orice obiect, fără întreținere nu este venit. Vă dau ca exemplu pe cei care închiriază ATV-uri, dacă nu le întreții, nu le poți închiria. Faci un venit continuu cumpărând două trei obiecte care îți aduc venit, și după aceea le folosești pentru a trăi din acele venit sau chiar a ajunge undeva mai sus pe scara socială.

Revenind la exemplul cu fântâna… care în primul rând trebuie săpată și construită, după care aduce ani de-a rândul apă celor care au săpat-o. Prețul este relativ mic de plătit. Fântâna se sapă într-o perioadă relativ scurtă față de perioada de cât timp te folosești de ea, de apa din ea. Prin urmare este rentabilă și este un venit continuu. La fel poate fi considerat un blog sau altă nișă de antreprenoriat identică cu exemplele folosite. Lasă-ți doar imaginația să zburde.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank