Povestea nu e prea lungă și e simplă. Completează sondaje de opinie pe Talk Online Panel și ești răsplătit în vouchere de cumpărături pe Emag.

Pentru a te înregistra pe Talk Online, lasă-mi un comentariu AICI, la acest articol. Îți voi trimite apoi o invitație pe adresa cu care mi-ai trimis comment-ul.

Dacă nu vrei să lași comentariu, trimite-mi un mesaj AICI. (Pe WhatsUp +40745289999 sau mail). Spune că vrei invitație Talk Online.

Voucherele pot fi de 44 sau de 88 RON. Eu tocmai am obținut unul de 44 RON pe care l-am și folosit:

Voucherul îl primești cam la o lună după ce retragi punctele. Pe site-ul de sondaje Talk Online Panel, la 2000 de puncte acumulate ai un voucher de 44 RON. În aceeași idee, la 4000 de puncte primești pe email un cod (voucher) pentru Emag de 88 RON.

Când comanzi produsul pe Emag, există un câmp în care poți pune codul primit. Astfel dacă ai un voucher de 44 RON vei avea 44 RON reducere. Îți scade suma voucherului din total de plată. Dacă produsul e mai ieftin ca voucherul, plătești 0 lei. Trebuie să ai în vedere și transportul. Se în calcul și transportul curierului. Este inclus în total.

Așa că dacă vrei și tu un voucher lasă-mi un comentariu. Spune orice! Îți voi trimite pe email o invitație să te alături comunității Talk Online Panel.

Completează sondaje, adună puncte și transformă-le în cumpărături (ce ai tu nevoie).

Pentru invitație mesaj AICI.