Aveam instalată aplicația Wallet în care țineam criptomonedele pe telefon. Nu eram logat. Faza e că la logare ai nevoie de un key phrase. O frază formată din vreo 12 cuvinte. O am scrisă pe laptopul care s-a defectat.

Nu-l mai pot porni. La mufă externă face mici flame. Am încercat cu un încărcător nou. Face mici flame la ambele mufe, atât la cea internă cât și la cea externă.

L-am dus la reparat la un depanator bun. I-a schimbat ansamblul intern în care se introduce mufa încărcătorului și tot se încălzește. A făcut-o de probă și nu mi-a luat bani. Mi-a zis că problema nu e de la mufe.

Se încălzește partea aceea unde se conectează mufa internă cu cea externă. Nu știu ce poate fi. Treaba e că aveam multe date pe hard, inclusiv parole, și nici nu știu dacă se pot transfera datele de pe hard-ul vechiului laptop pe unul nou, și nici cum aș putea face asta.

Probabil trebuie să-l dezasamblez și are o mufă USB pe care să o introduc în noul laptop sau cum?

Aveam și key phease-ul de la Wallet-ul de crypto. Nu aveam decât vreo 10 XRP pe el dar parca totuși îmi pare rău și nu știu cum l-aș putea repara.