…și cum m-am reapucat. Să clarificăm treburile, acum sunt fumător. În urmă cu o perioadă destul de lungă am pus pariu cu șeful meu de pe atunci care era și el fumător că mă las de fumat. Și la fel și el. Care fuma pierdea pariul și achita banii, undeva la 200 de lei în bani actuali.

Am câștigat pariul, banii nu mi i-a dat, nu și-a ținut promisiunea dar nu am mai fumat un an de zile. Nu mai țin minte în ce împrejurări dar aproximativ după un an m-am reapucat.

Altă dată m-am lăsat când am schimbat locul de muncă. Când am intrat pentru prima dată pe ușa locului de muncă am intrat cu hotărârea de a nu fuma acolo. Și nu am fumat cât timp am fost acolo și nici un an după.

După un an aveam să mă angajez în altă parte și tot nu am fumat nici acolo și nu simțeam nevoia. În schimb simțeam nevoia să alerg, să-mi consum energia. Țin minte că lucram în MApN, eram la școlarizare  și am alergat vreo 7 ture de unitate și tot nu am obosit. Încercam în fel și chip să-mi obosesc nervii.

M-am reapucat nu pentru că simțeam nevoia ci pur și simplu simțeam nevoia să fac ceva rău, să am un viciu. Majoritatea colegilor fumau și bea. Eu nu puteam fi un îngeraș.

Acestea au fost două mari perioade în care m-am lăsat de fumat câte un an. Au mai fost și perioade mai scurte.

Voi fumați?


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank