În zilele noastre nu mai ai neapărat nevoie de card sau de cash pentru a-ți încărca o cartelă Orange, a plăti un abonament sau a face cumpărături online.

În cazul în care vrei să-ți încarci cartela Orange cu credit, fie pentru a activa o opțiune, fie pentru a folosi creditul, poți să o faci și cu XRP sau oricare altă criptomonedă pe site-ul ALFAtop.

Despre cum poți câștiga criptomonede gratuit am scris în acest articol sau în acesta. Așadar poți să-ți încarci o cartelă Orange gratuit. Sau mă rog, investind un minim efort, mai exact câteva minute de făcut click. Ceea ce rentează.

XRP sunt niște criptomonede care nu sunt tranzacționabile, prin urmare nu le poți vinde și nici nu le poți schimba pe alte cripto. Totuși cu ele poți face cumpărături online sau poți să-ți încarci o cartelă Orange PrePay.

Ceea ce mă entuziasmează este faptul că am cumpărat aceste cripto pe când erau la jumătate de preț iar acum și-au dublat valoarea și le pot folosi într-un fel util. Motiv principal pentru care scriu acest articol.

Dar nu doar atât. Este super-fain că poți să-ți încarci cartela Orange sau o altă cartelă doar folosind cripto.

Pe site-ul mai sus menționat poți să-ți faci cont cu Google sau Facebook.

Îți va apărea un cod de QR care trebuie să-l scanezi cu aplicația în care ai criptomonedele. Este necesar să-ți alegi cu ce criptomonedă să plătești. Și de-asemeni să selectezi cu cât credit vrei să îți încarci cartela.

Iată care sunt pașii de urmat pentru a-ți încărca cartela cu credit plătind cu cripto:

#1 Îți faci cont aici pe ALFAtop (cu Faceboock sau Google),

#2 Introduci nr. tău de telefon, îți alegi și țara, România,

#3 Alegi în ce criptomonedă să plătești,

#4 Dai next și îți va apărea un cod de bare pe care trebuie să-l scanezi cu aplicația în care deții cripto (de ex. Coinbase Wallet)

Și gata. În câteva minute vei fi încărcat cu suma pe care ai ales-o. Se percepe TVA 19%. Suma minimă pe care o poți încărca este de 5 EUR, maxim cred de 50 EUR.

Dacă ți-a fost de folos articolul nu uita să-i dai un share.