Citeam un articol acum ceva vreme, pe un blog, din care am înțeles, cum că investițiile în imobiliare nu prea aduc bani. În acest articol o să vedem că nu e adevărat.

În primul rând când cumperi o casă sau un apartament nu e nevoie neapărat să-l închiriezi ci să aștepți doar perioada când va fi căutat pe piața imobiliară, când își va mări prețul.

Ai mei, țin minte că au cumpărat un apartament cu două camere semi-decomandat, acum ceva timp în urmă, și au vândut apoi apartamentul dublu după câțiva ani. Nu mai știu care era valoarea, asta era prin 2000. Acum probabil era pe puțin de 5 ori mai mult.

E clar că dacă așteptau și mai mult să-l vândă ar fi câștigat și mai mult.

Cunosc persoane care s-au grăbit să vândă teren care mai apoi valora și de 10 ori mai mult. Din acest motiv zic că investițiile imobiliare pot aduce bani sau pot valora mai mult peste ani față de prețul pe care îl dai astăzi. Trebuie doar să găsești chilipirul sau prețul decent, sau locația.

Nu cred că o casă sau un apartament îl cumperi și-ți scoți banii pe el din chirie ci revânzându-l după ani la preț mult mai mare. Spun din ce am văzut și auzit. Și nici măcar nu e nevoie să vinzi.

Imobiliarele sunt o metodă perfectă de a prezerva banii, de ai investi într-un loc de unde chiar dacă nu vor crește la preț ve-ți fi ferit de inflație. Observând însă cum au evoluat și evoluează treburile, cel puțin aici de unde sunt eu, prețurile cresc constant atât la terenuri cât și la case sau apartamente.

Așa că poți găsi o asemenea zonă și să investești dar cu cap să nu-ți iei țeapă. Va trebui să te interesezi mai întâi puțin de evoluția prețurilor, de cine intenționează să vândă, etc,…muncă de teren ca să zic așa.

Cum am spus, banii tăi sunt protejați de inflație când cumperi o casă, un apartament sau o bucată de pământ dar bineînțeles va trebui să te interesezi și tu de locul respectiv dacă e Ok.

Nu știu cum funcționează legislația prin afară pentru noi dar am prieteni care și-au cumpărat casă în străinătate. Așa că dacă nu ești mulțumit de RO poți căuta să-ți cumperi o casă prin afară, doar suntem din UE.

Va-ți cumpăra o casă în afara României dacă ați avea posibilitatea?


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank