La fel ca și cu Câți bani fac cu blogul, poate sunt unele persoane interesate și cum îmi scriu eu articolele, sau cum le postez.

În general, în 99% din cazuri, articolele le scriu insant. Adică ce îmi pică subt taste, aia scriu. Am o idee în minte despre ce vreau să scriu, și atunci când am tastatura în față încep să scriu și expun.

Uneori articolele le postez programat. Adică programez un articol, să apară peste o anumită perioadă de tim. Mâine să spunem. Sau peste 2-3 zile. Uneori, mai degrabă rareori. Mi s-a întâmplat chestia asta, sau mai bine spus, am făcut chestia asta acum câteva zile, când am scris mai multe articole într-o zi, bazate pe câteva titluri.

Treaba asta se întâmplă foarte rar însă. Eu postez imediat după ce am terminat de scris articolul. Uneori știu ceea ce vreau să scriu a doua zi, alteori știu cu două trei zile înainte, alteori mă inspiră ceva și scriu în momentul în care mi-a venit ideea. Sau scriu ideea pe o hârtie și când ajung la taste încep. Și din acest motiv poate articolele mele par ca și cum ar fi o stenogramă, un monolog, un dialog, un discurs, sau cum vei mai vrea tu să-i spui.

Recapitulând:


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank