Munca de online nu e grea după ce ai luat-o pe o traiectorie. Adică după ce te-ai apucat de o meserie pe online. Firește, ca în orice meserie există greutăți și dificultăți, treci peste.

La început banii vin greu și foarte greu. Treptat însă, de la 5 EUR pe lună poți ajunge la câștiguri de 10.000 EUR pe lună în RO.

Ceea ce trebuie să faci este să te ții de treaba. Asta e mai dificil. Munca în sine nu e grea. De exemplu pe acest blog se scrie. Ce este greu în a scrie? Trebuie să bați din taste. Nu e greu deci. Ceea ce este greu este să compui, să fii cât mai original, pentru că nu poți fura pur și simplu articole.

O altă parte grea, mai ales la început, este să scrii cât într-un stil cât mai direct, pentru ca mesajul tău să fie perceput corect. Depinde și pe ce nișă scrii. Aici se scrie despre remotejobs, despre bani online, despre cum să faci bani, în principal, din fața unui laptop sau a unui smartphone.

Se poate acest lucru, știu eu un prieten care a făcut-o?  🙂

Cum faci? Ai nevoie de un telefon, de un laptop, de o conexiune la net. Ai nevoie de timp liber, să nu fii deranjat, și să te poți concentra. Nu de liniște cât de a te putea concentra cât mai bine la ceea ce faci, la scris, la programare, sau la ceea cea ai de făcut.

Cum am spus, din blog, în primi doi trei ani nu ies bani, așa că o faci benevol, gratuit. După ce-i vei fi crescut numărul de vizitatori, mai poți strecura câte un produs sau serviciu, însă ai grijă, să nu ai doar tu de câștigat din ceea ce faci, să fie benefic și celui care folosește produsul sau serviciul pe care tu îl recomanzi.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank