Poți face bani vânzând cărți. Nu este neaparat să ai un stoc al tău de cărți fizic, poți vinde cărți de pe alte site-uri prin marketing afiliat, prin Profitshare sau chiar Amazon.

Se spune că cei bogați, sau cei care au ajuns bogați au citit foarte mult, uneori biblioteci întregi. În prezent, se citește foarte mult. Mulți oameni au început să citească cărți din diferite domenii. Unii citesc educație financiară, alții dezvoltare personală, alții self-help, iar alții pur și simplu beletristică.

Pentru a vinde o carte trebuie să îi faci un review bun, indicat ar fi ca în acest review să și povestești câte ceva despre din carte, sau să-i faci un rezumat.

Poți vinde cărți deschizând un blog de cărți. Blogul poate fi în limba română sau în limba engleză. Acolo poți promova cărțile care crezi că merită promovate.

În primul rând trebuie să citești tu cartea respectivă, pentru a o înțelege și a putea vorbi despre ea. Dacă tu crezi că respectiva carte poate ajuta cititorul blogului tău, într-un fel sau altul, atunci vorbești despre cartea respectivă și îi oferi un link pe care poate intra și cumpăra cartea respectivă.

Astfel tu vei fi adus în discuție cartea respectivă, cititorul blogului tău va fi citit câteva cuvinte despre carte și va fi văzut dacă i se potrivește sau nu, apoi dacă va fi decis să cumpere cartea o va cumpăra. Tu vei câștiga din comisionul obținut din urma vânzării cărți, astfel îți va fi răsplătită munca de a fi conspectat cartea respectivă, și de a fi ajutat cititorul blogului tău să știe dacă merită sau nu să o cumpere.

Se spune că, cărțile sunt cei mai buni prieteni ai oamenilor, este singurul prieten care nu te va trăda niciodată, indiferent de situație.

Din cărți înveți multe, mai ales dacă te ocupi cu scrisul. Unele cărți pot fi de ajutor, îți pot oferi momente de delectare intelectuală, îți pot oferi învățături, te pot ajuta să-ți dezvolți vocabularul, și poți trage și alte foloase de pe urma lor. Unele cărți sunt adevărate comori.

Mai poți câștiga bani din cărți deschizându-ți un magazin online sau fizic de tip anticariat. Acest lucru presupune să-ți faci o colecție de cărți sau să ai deja una.

Citește diferite cărți, pe diferite teme, fie ele în limba engleză au în limba română, promovează-le și astfel începi să faci bani. Pentru acest lucru trebuie să-ți fi deschis un cont pe o platformă de Marketing Afiliat, deschide-ți AICI un cont pe Profitshare și începe să promovezi cărți. Poți să o faci și pe o rețea de socializare precum Twitter sau Facebook.

Atât timp cât tu crezi că respectiva carte merită citită, citește-o, și dacă ai vrea ca și alții să o citească, să împărtășească aceeași bucurie sau să tragă aceleași foloase de pe urma ei, atunci promoveaz-o, și astfel ve-i fi câștigat și tu și cel care cumpără cartea.

Vânzarea de cărți online nu este un lucru chiar nou. Jeff Besos, fostul proprietar Amzon, a reușit să facă o avere impresionantă și să fie cel mai bogat om din lume începând cu vânzarea cărților electronice și fizice.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank