Metoda nr.1 dintre cele pe care vreau să vi le vă dezvălui vă aduce sume mai discrete, însă acestea pot fi investite în site-uri. Și vorba aia…pic cu pic se face mare.

#1 Metoda sondajelor de opinie

Aceasta este cea mai la îndemână pentru profituri imediate.

Iată site-urile care te plătesc și sunt serioase cu banii:

Daedalus Online

Este un website de sondaje de opinie care te plătește direct pe cardul tău bancar. Când ai acumulată suma de minim 10 EUR poți da cerere de retragere. Banii întră în jurul datei de 15 a fiecărei luni.

Mobrog

Este un alt website serios însă acesta plătește prin metoda PayPal. Dacă nu știi cum se poate face un cont de PayPal iată aici un video despre cum se poate face un cont de PayPal.

SurveyTime

Este un website care te plătește instant. Plata este făcută în contul tău de PayPal. Pentru fiecare sondaj poți fi plătit cu sume între 0.50 cenți și 1$.

Trebuie să dai cerere de retragere nu uita asta.

#2 Metoda Marketingului Afiliat

Te poți înscrie pe diferite platforme precum Profitshare sau 2Performant.

Poți promova produse îăn care crezi sau pe care le-ai experimentat și te-au mulțumit.

#3 Metoda Freelancingului

Se pot câștiga bani și din freelancing. E bine însă să ai răbdare și să te bagi doar la ceea ce știi să faci. De exemplu dacă te pricepi să instalezi un WordPress poți să te bagi la asta. Trebuie însă să ai răbdare cu clienții, și să încerci să îi ajuți cât poți de mult. Astfel ei îți vor lăsa un feedback pozitiv, care îți aduce alți clienți.

#4 Metoda blogului

Poți să-ți faci un blog fie pe WordPress sau pe orice altă platformă. Important este să scrii regulat și să scrii bine. Cum scrii bine? Ori scrii cât mai tehnic ori te lași în voia pasiunii, și atunci cu siguranță nu ai cum să greșești, pentru că oamenilor le place iar pasiunea este contagioasă. Și bine-dispune pe oricine.

Având un blog, poți scrie advertoriale pentru care ești plătit.

#5 Metoda vinderii unei cărți

Este o altă metodă de a face bani. Poți scrie o carte pe care o poți vinde.

 

 

 

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank