Investițiile sunt primul pas atunci când ai niște bănuți puși deoparte. În ce să-i investești întreabă pe cineva care știe. Eu ți-aș putea spune că imobiliarele sunt cele care aduc cel mai mult profit. Însă dacă nu ai chiar bani de un apartament sau de o garsonieră, cum să faci?

Am să vă spun câteva metode din care am și eu de câștigat și voi care mă citiți acum. Investiți în ceva de aur sau argint. Cumpărați acest lănțișor de argint, ceva asemănător am și eu. Nu trebuie să iubești acest lănțișor pe care îl cumperi, ci pur și simplu să-l deții. Nu trebuie să iubești argintul și banii ci pur și simplu să-i deții. Oamenii buni au bani, oamenii răi nu.

Lăsând paranteza la o parte, cumpărați acest lănțișor de argint sau acest lănțișor de aur. Asta în caz că nu aveți chiar așa mulți bani. În cazul în care aveți ceva mai mult cumpărați acest lingou de argint sau acest lingou de aur. Puneți-l undeva bine. Poate fi și într-o carte, pentru că sunt subțiri. Într-o carte pe care o aveți acasă și care este importantă pentru dumneavostră.

În ce mai putem investi banii în afară de aceste lucruri?

Există și investiții indirecte. De exemplu să investești într-o afacere. O afacere poate fi și online. Spre exemplu te poți apuca de freelancing. Sau te poți apuca de un blog. Sau te poți apuca de numeroase chestii online, legale.

Dacă vrei să-ți cumperi un laptop ți-l recomand pe acesta. Este unul foarte bun. Cred că știți că primesc și eu un comision pentru fiecare vânzare. Pentru cei care nu ați știut vă spun acum.

Altceva în ce mai puteți investi? Răspunsul vi-l dau tot eu. În chestii pe care le puteți vinde. De exemplu puteți să cumpărați obiecte de pe Emag pe care le puteți revinde în zone de proximitate unde oamenii nu au acces rapid la ceea ce Dv. vindeți.

Mai puteți investii în investițiile P2P. Adică să împrumutați bani cu dobândă. Nu vă recomand din cauză că nu sunt sigure. Și din pricipii morale.

Altceva în ce mai puteți investi banii. Îi mai puteți investi în reclame. Da. Zic bine. Faceți reclamă la ceea ce doriți să vindeți. Sau la site-ul Dv. sau la propria Dv. afacere. Puteți face reclamă pe Google Adsense sau altele.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank