Devine tot mai clar că acest blog este unul de finanțe personale și dezvoltare personală, cel puțin pentru mine. Asta chiar dacă nu se observă în scrisul din ultima perioadă. În fond, pe nișa asta a urcat în Google și cu nișa asta se întreține.

Să locuiești la țară sau la casă poate fi unul dintre cele mai admirabile lucruri dacă știi să apreciezi. Să vă spun o întâmplare de anul trecut și despre cum am făcut 200 RON în 30 de minute, fără să vreau.

Am văzut anul trecut o groază de păpădie pe câmpurile din împrejurimi cât și în livadă la mine. Am luat o pungă și am început să o culeg fără să mă întreb de ce o fac, pentru ce. Știam că e bună pentru ceva, încă din vremea copilăriei. Cineva m-a întrebat dacă nu o vând. Și mi-a oferit 200 RON pe ea. Pe o sacoșă mare. Așa că am vândut-o, fără să mai stau pe gânduri.

Păpădie mai era este destulă. Apoi am cules și pentru mine și am făcut sirop de păpădie, rețeta fiind destul de simplă și fiind bun pentru tot felul de afecțiuni. L-am vândut și pe acela aproape pe tot. Am păstrat câteva sticluțe pentru mine.

Ideea este că dacă locuiești la țară sau într-o zonă care are câmpuri și livezi este aproape imposibil să nu prinzi un astfel de ciubuc vara sau pe sezoane, când se fac tot felul de ierburi pentru ceai sau ciupercile.

Când eram puști vindeam hribi culeși de prin păduri la greu, și făceam bănet, minor încă fiind.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank