Există mai multe metode de a face 1 milion de EUR. Sună bine 1 milion. Și nu e chiar așa greu conform spuselor unui antreprenor celebru. Cel mai greu e să-i păstrezi.

Dar hai să vedem mai înainte cum.

În primul rând conform spuselor aceluiași antreprenor  poți să începi prin a cumpăra cu cei 100 EUR pe care îi ai un bun, un obiect. Trebuie să-ți placă acest obiect. Trebuie să fie un obiect cu valoare sentimentală, sau cel puți un obiect pe care să-l poți vinde la preț dublu. Sau măcar cu un adaos cât mai mare.

Poate fi de exemplu un obiect de colecție, care se poate vinde mult mai scump după o perioadă de timp sau a cărui valoare poate crește. Poate fi și un obiect unicat pe care numai tu îl deții, astfel îi poți stabili prețul chiar tu.

Cu banii primiți de pe acest obiect poți cumpăra altul cu o valoare mai mare sau două de aceeași valoare pe care să le vinzi tot așa, cu un adaos comercial cât mai mare. Cu banii veniți din vânzarea acelor două obiecte poți cumpăra patru. Și tot așa mai departe până banii se înmulțesc.

Ideal ar fi să nu cheltui banii obținuți ci să-i economisești și reinvestești. Acesta este defapt și cel mai greu lucru, să păstrezi banii.

Un altul, un alt antreprenor vorbea despre metoda CARTEA. Adică despre a scrie o carte care să ajungă celebră și să fie vândută în exemplare cât mai multe. Pentru asta trebuie muncă și dedicație. Pentru asta trebuie investit timp și cunoștințe. Pentru asta trebuie să citești mai întâi ce au scris alții pe tema aleasă sau cum au scris.

Trebuie să te documentezi, trebuie să citești mult înainte de a scrie chiar tu ceea ce vrei pe o anumită temă dată.

E necesar să cauți informații despre cum să lansezi o carte, despre unde să o lansezi și cum să îi faci publicitate. Și nu în ultimul rând un strop de nororc. Să nu uităm totuși de Paulo Coelho. A scris prima sa carte celebră și cea mai vândută din toate timpurile la o vârstă relativ înaintată. Sau cel puți atunci a terminat-o de scris. Prima oară nu s-a vândut. Însă efortul, norocul și credința în propria sa carte l-au mânat pe drumuri prielnice pentru ca această carte să fie publicată în Europa și să aibă succes. E chiar o carte bună, o carte care te face să privești altfel lucrurile și să te simți mai bine în legătură cu tine și cu lumea din jur.

Într-o postare anterioară vorbeam despre putere. Ei bine sume mari de bani aduc cu sine și putere și de asta trebuie să fii responsabil. Trebuie să-ți asumi responsabilitatea acțiunilor și faptelor tale până în măduva oaselor.

O altă metodă de a face bani mulți este să investești în cursuri și cărți care te ajută să dezvolți skilluri. Care te ajută să acumulezi cunoștințe valabile pe piață la un moment sau altul.

Și în general este bine să citești. Cu 100 EUR, dacă-i ai de investit, poți de exemplu să-ți cumperi un curs de IT, de programare, și-ți găsești un job super-bine-plătit.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank