Este bine. Am stat departe de un smartphone aproape o lună de zile. Acest lucru implică și faptul că am stat departe de Facebook, Twitter, TikTok, notificări emailuri, și tot ce poate însemna notificare de smartphone.

Cura aceasta de oxigenare celebrală și refacere oculară mi-ai priit al naibii de bine. Astfel nu mai stat tot timpul stresat că ce mail am mai primit, de la cine, etc. Vă recomand o asemenea cură fărâ smartphone și garantat vă ve-ți simți mai bine.

Întâmplarea a făcut că am recurs la o asemenea cură. Telefon tot am avut dar cu taste, din ăla la 80 RON. Zic întâmplarea pentru că iPhone-ul meu a cedat și până să-mi fac buget pentru un smartphone nou am rămas doar cu un știft dar bun de vorbit și trimis SMS-uri.

Așa că după ce am avut buget și de smartphone mi-am cumpărat unul nepretențios, de clasă medie cred.

Acum scriu acest articol de pe smartphone și o să scriu cred că și un review despre el, dar să văd întâi cum se comportă. E un Redmi, e nou și nu am dat mai mult de 800 de RON pe el. Dar cum am mai spus despre el o să mai scriu.

Te simți mai Ok dacă o perioadă ești deconectat și nu ai smartphone la tine sau chiar telefon deloc. Poate în felul acesta simți și cum trăiau străbunii.

Oricum, dacă ai posibilitatea, lasă smartphone-ul deoparte măcar 2 săptămâni. Pe laptop intră doar pentru muncă și strictul necesar. O să te simți mai bine și vei reveni cu forțe noi.

Te poți lipsi de smartphone măcar 3 zile?


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank