Unele cărți ne pot îmbogăți cultural iar altele ne pot ajuta pentru a ne îmbogăți material – acel gen de cărți numit ghiduri sau care fac parte din categoria educație financiară. Personal am învățat din cărți și reviste (pe vremea când nu era net) cum să dezvolt un corp armonios și cum să practic în mod corect un sport care mi-a transformat fizicul mult în bine. Plus că mi-am construit o disciplină și am învățat că pot să mă confrunt cu greul și că doar așa evoluez.

V-aș recomanda câteva titluri de cărți pe care nu o să vă pară rău că le-ați citit. Înainte de aceasta: nu tot ce este scris de autori americani este super. Spun acest lucru pentru că aceștia au cam invadat piața în ultima vreme.

În mitul american ar trebui să cam dăm la rădăcină. Au și ei scriitori buni dar nu sunt ei toți atotputernicii și atotcunoscătorii. Din acest motiv cred că ar trebui să mai variem. Există atât de mulți scriitori din afara Americii foarte buni de exemplu: japonezul Haruki Murakami sau Kenzaburō Ōe, italianul Curzio Malaparte, rusul Dostoievsky, germanul Paul Heyse, etc. sunt doar câteva nume pe care le recomand și apreciez.

Unde puteți citi gratuit cărți care în comerț costă: pe site-ul Scribd. Găsești aici mii de cărți, multe de actualitate de la autori contemporani, care altfel te-ar costa scump. Pe Scribd sunt gratuite. Nu trebuie decât să-ți faci cont AICI pe Scribd și beneficiezi de 60 de zile gratuitate. După care dacă vrei să continui abonamentul este de doar 6 EUR pe lună. Adică prețul unei cărți dar cu care poți citi zeci.

Pe Scribd găsești și cărți de educație financiară precum Cel mai bogat om din Babilon sau Cel mai vestit vânzător din lume. Găsești titluri din categoria dezvoltare personală precum Unfuck yourself de Gary John Bishop. Găsești titluri scrise de titani precum Dostoievski, nuvele celebre sau cărți scrise de autori care au luat premiul Nobel.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank